Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Se alla etiketter

Här på denna Blogg om ledarskap kan du läsa om olika inlägg skrivna av oss på UGL-kurser.se kopplat till ledarskap, ledarskapsutveckling och ledarskapsutbildning.

Här på första sidan av Bloggen finner du du det senaste inlägget om ledarskap. I kolumnen till höger hittar du länkar till de senaste tio inläggen. Du kan även klicka på etiketterna under varje inlägg för att se relaterade inlägg.

Till varje inlägg finns även möjlighet att lägga till dina egna kommentarer om exempelvis UGL, ledarskap, ledarskapsutveckling, ledarutveckling, ledarskapsutbildning eller pedagogiskt ledarskap.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta inläggen här och ser fram emot din delaktighet i att utveckla texterna om ledarskap, ledarutveckling och UGL här.

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser