Nu har vi tagit nästa steg i vårt utbud av UGL Göteborg. Flera nya kurser har lagts till i vår förmedling då UGL Göteborg är en mycket efterfrågad utbildning. Vad har augustiledarskap och UGL Göteborg gemensamt kan man ju fråga sig.

Inte speciellt mycket egentligen, men både UGL i Göteborg och ledarskap i månaden augusti är aktuella ämnen. Därav har vi valt att behandla båda i detta blogginlägg. Vi börjar med de nya kurserna i västerled.

Nya kurser inom projekt UGL Göteborg

Många söker efter UGL-kurser på olika håll i landet och just Göteborg är ett av de mest efterfrågade geografiska områdena gällande detta. Vi har därför sökt att aktivt utöka utbudet av kurserna som vi kan förmedla i det området och vi har nu lyckats med detta.

De närmaste dagarna kommer du att finna ett flertal kurser på temat UGL Göteborg här på sajten undet Datum och priser. Som vanligt kan du både beställa information om kurstillfällena och anmäla dig direkt.

Ledarskap i månaden Augusti

För en stor del av besökarna på vår sajt och en stor del av våra klienter så har månaden augusti inneburit semester.

Om det har varit så för dig så hoppas jag att du tagit åtminstone tre sammanhängande veckor ledigt för det har flera studier visat är den tid vi behöver på oss för att verkligen varva ner och återhämta oss.

Ibland skapar vi en stressande situation i våra liv och glömmer bort att vila. En viktig pusselbit i ledarskap är energi. Och för att ha en hög energi som smittar av sig till andra och underlättar vårt eget arbete så behöver vi återhämta oss med jämna mellanrum.

För de medarbetare du leder så gäller ofta att de inte gör så mycket av det du säger utan mer av det du gör, åtminstone när det gäller hur mycket återhämtning de ger sig själva.

Augusti är också ett utmärkt tillfälle att återbesöka din personliga vision och dina mål. Att påminna dig själv om de och låta dem fylla dina alla sinnen.

Det kan nämligen vara lite segt att komma igång efter semestern och då är det viktigt speciellt som Viktor Franckl konstaterade, att sätta in sig själv i ett större sammanhang för att skapa mening.

Förhoppningsvis har du skapat en tilltalande vision och motiverande mål. Oavsett om dessa mål inkluderar en UGL-kurs framöver eller ej, t ex en av våra UGL Göteborg, så önskar jag dig en härlig Augustimånad med nya utmaningar och nya framgångar i ditt ledarskap.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.