Det är lätt att ta i för mycket...att anstränga sig för hårt. Ett gott ledarskap är utan ansträngning. Det finns olika sätt att nå framgång i livet.

Ledarskap genom en kristallklar bild

Ett utmärkt sätt att göra det är att skapa sig en kristallklar bild av vad jag vill åstadkomma, av vad jag vill ha i livet och sedan överlåta mig fullständigt till en högre makt och stå stark i den tron.

När jag möter en annan människa bär jag min klara bild med mig. Jag minns att jag har två öron och en mun. Jag ger den andra människan gåvan av uppmärksamhet. Jag engagerar mig i att finnas för honom eller henne. Jag gör det ansträngningslöst genom tilltro.

Och med ens, som genom ett mirakel, när du minst anar det så föds ett fantastiskt ledarskap i stunden och allt du vill ha faller på plats.

Klar bild, stark tilltro och närvaro! Lycka till!

Relaterade inlägg

UGL-kurs Stockholm : Ledarskap med hundar : : Personlig utveckling i tiden : UGL Göteborg : Ledarskapsutbildning : Personlig utveckling och stora resultat : Personlig utveckling : Ledarutveckling : Pedagogiskt ledarskap : Vibrationer i ledarskapsutveckling : Ledarskapsutbildning och tro : Tjänande ledarskap : Ledarskapsutveckling 2006 : Ledarskap och meteorologi : SDI Strength Deployment Inventory : Ett sunt ledarskap : Ledarskap vid kolonilotten : Ny sajt UGL utbildning : Korrigerat fel : Ny Blogg om ledarskap : Nya UGL-utbildningar : UGL 2008 Information : UGL-ledarskap

Markus Amanto

Här på LedarskapsBloggen skriver Markus Amanto om att leda sig själv och andra.

Lägg till RSS-feed

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser