Vi har under året haft förmånen att kunna erbjuda en UGL-kurs i Stockholm på ett flertal platser och kursgårdar.

Det är efterfrågat med utbildningar i ledarskap på flera håll i landet, men huvudstaden verkar ha flest förfrågningar, kanske helt naturligt.

Att välja sin UGL-kurs i Stockholm

Så vad ska man tänka på när man väljer sin kurs i Stockholm? UGL erbjuds som sagt av flera arrangörer och på flera kursgårdar i stadens närhet. Alla de aktuella kursplatser vi känner till ligger oftast en bit utanför stadens sus och dus, ofta naturskönt belägna.

Som vanligt när du väljer din utbildning i ledarskap på detta sätt bör du se till att handledarna är behörigt certifierade enligt Försvarshögskolan och att själva genomförandet av kursen följer de riktlinjer som finns uppsatta.

Många som hör av sig till oss och vill ha hjälp av oss att förmedla en UGL-kurs väljer Stockholm antingen för att de bor i närheten eller för de goda kommunikationer som erbjuds.

Det är glädjande ur miljösynpunkt tycker vi att ett flertal deltagare väljer att ta andra transportmedel än bil till sin utbildning.

Var du hittar aktuella kurser

Om du vill veta vilka UGL-kurser i Stockholm med omnejd som är aktuella för tillfället är du varmt välkommen att kontakta oss eller ännu enklare att titta under Datum och priser i menyn till vänster. Där finner du en listning av samtliga kurser i Sverige.

Jag vill också ta tillfället i akt att önska dig en härlig avslutning på det innevarande året och sänder dig förhoppningar om ett givande, utvecklande och ömsesidigt inspirerande 2008 för dig och dina nära och kära.

Relaterade inlägg

: Ledarskap med hundar : : Personlig utveckling i tiden : UGL Göteborg : Ledarskapsutbildning : Personlig utveckling och stora resultat : Personlig utveckling : Ledarutveckling : Pedagogiskt ledarskap : Vibrationer i ledarskapsutveckling : Ledarskapsutbildning och tro : Tjänande ledarskap : Ledarskapsutveckling 2006 : Ledarskap utan ansträngning : Ledarskap och meteorologi : SDI Strength Deployment Inventory : Ett sunt ledarskap : Ledarskap vid kolonilotten : Ny sajt UGL utbildning : Korrigerat fel : Ny Blogg om ledarskap : Nya UGL-utbildningar : UGL 2008 Information : UGL-ledarskap

Markus Amanto

Här på LedarskapsBloggen skriver Markus Amanto om att leda sig själv och andra.

Lägg till RSS-feed

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser