Ledarutveckling med UGL

Ledarutveckling med UGL kan vara en del av en strategi för att utveckla ledare inom din organistion, men det kan också vara så mycket mer.

Nu när vi har ett nytt år för dörren, ett 2007 fullt av nya möjligheter att ta avstamp i ditt ledarskap och bygga relationer till de du förväntas ledare, så är det också ett utmärkt tillfälle att reflektera över året som gått och ta lärdom av det.

Utifrån detta sedan forma en plan för hur du vill utforma din ledarutveckling under det kommande året.

I samband med det nya året och de mångtaliga nyårslöften som verkar avges i vårt avlånga land så blir de högsäsong till exempel hos viktväktarna där jag talade med en bekant som sa att hon att hon aldrig jobbar så hårt som ledare inom viktväktarna som hon gör under januari månad.

Samma sak när jag var på det lokala gymmet för två dagar sedan, aldrig tidigare har det varit så fullt med folk både på de olika passen och i varje vrå av maskinhallen där.

Kanske kan vi anamma detta också i vår ledarutveckling, att använda den anda av optimism som januarimånaden andas av, den vilja som finns att skapa förändring.

Vad blir dina nyårslöften som ledare för 2007? Och vilka strukturer är du villig att sätta på plats för att se till att dessa resolutioner varar längre än till slutet av januari månad?

Relaterade inlägg

UGL-kurs Stockholm : Ledarskap med hundar : : Personlig utveckling i tiden : UGL Göteborg : Ledarskapsutbildning : Personlig utveckling och stora resultat : Personlig utveckling : Pedagogiskt ledarskap : Vibrationer i ledarskapsutveckling : Ledarskapsutbildning och tro : Tjänande ledarskap : Ledarskapsutveckling 2006 : Ledarskap utan ansträngning : Ledarskap och meteorologi : SDI Strength Deployment Inventory : Ett sunt ledarskap : Ledarskap vid kolonilotten : Ny sajt UGL utbildning : Korrigerat fel : Ny Blogg om ledarskap : Nya UGL-utbildningar : UGL 2008 Information : UGL-ledarskap

Markus Amanto

Här på LedarskapsBloggen skriver Markus Amanto om att leda sig själv och andra.

Lägg till RSS-feed

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser