Vad deltagare säger om UGL

leende kvinna

Det är en glädje att höra från så många nöjda deltagare efter deras UGL-kurs.

Läs vad några av de människor som tidigare har deltagit i UGL har sagt om sina upplevelser på våra ledarskapsutbildningar:


"Otroligt lärorikt. Får igång tankarna och jag känner hur jag har utvecklats inom mig."
Malin Hallberg (Deltog i UGL år 2018)


"Utbildningen var en fantastisk upplevelse! Jag hade ingen aning att det var möjligt att komma så långt med sig själv, och med gruppen på bara fem dagar. Jag rekommenderar utbildningen starkt."
Jessica Melin (Deltog i UGL år 2018)


"Mycket lärorik. Väldigt användbar i min organisation på jobbet."
Nicklas Larsson (Deltog i UGL år 2018)


"Helt fantastisk vecka med underbara och så duktiga kursledare. En vecka som berikat för livet och så många bra redskap att använda i livet. Rekommenderas varmt."
Ann Karlsson (Deltog i UGL 2017)


"Jag tyckter verkligen om upplägget och det kändes tryggt att ta sig igenom kursens olika steg med stöd av kursledarna."
Andreas Henningsson (Deltog i UGL 2017)


"Handledarna var otroligt bra! För mig var UGL kursen oerhörd viktig och hade god timing i livet, både yrkesmässigt och privat. Jag tror att jag har blivit en bättre människa! Det är det bästa jag har upplevt inom utbildningar! Konkret, här o nu perspektiv, proffsigt förhållningssätt osv."
Emma Källberg (Deltog i UGL 2017)


"Bästa jag gjort i hela mitt liv, jobbigt och helt otroligt bra, helt fantastiskt."
Daniel Andersson (Deltog i UGL 2016)


"Nyttigt avbrott i vardagen, med tid till reflektion och analys av mig själv och gruppen jag var där tillsammans med."
Linn Larsson (Deltog i UGL 2016)


"Jag tror att alla skulle må bra av en UGL-vecka. För mig var den ökad självinsikt som gjorde störst påverkan. Jag känner mig tryggare i både mitt privatliv och yrkesliv."
Johan Carlsson (Deltog i UGL 2016)


"En mycket utveklande kurs för mig själv. Kanon bra."
Lars Meyer (Deltog i UGL 2015)


"En mycket lärorik vecka."
Susan Johnasson (Deltog i UGL 2015)


"Kursen innehöll mycket som jag känner att jag kan dra nytta av, både på jobbet och privat. Jag fick under kursen en del tankar och ideér på saker att "prova" i min grupp på jobbet och även i andra grupper. Det var kul och intressant att under 5 dagar "jobba ihop" en grupp människor som inte kände varandra sedan tidigare. Jag tror att ALLA har nån sorts nytta (individuell) av att gå en sån här kurs."
Anita Klingefors (Deltog i UGL 2015)


"Ett kanonbra sätt att få en ökad självkännedom och få bra inputs till sin egna personliga utveckling varvat med teori kring grupputveckling och ledarskap. Alla borde få gå denna kurs!"
Martin Bosson (Deltog i UGL 2014)


"En jättebra, spännande och väldigt lärorik kurs som gav stor självinsikt och värdefulla kunskaper. Kommer att utvecklas både som ledare och människa efter UGL."
Karin Algvik (Deltog i UGL 2014)


"En bra kurs som gav mig både insikt och vägledning, något som jag tar med mig både på det privata som det arbetsrelaterade området."
Thomas Larsson (Deltog i UGL 2014)


"En väldigt nyttig upplevelse som har gett min en bra verktygslåda inför fortsatt utvecklande inom ledarskap."
Henric Johansson (Deltog i UGL 2013)


"Den gav mig riktigt bra insikt i hur jag uppfattas som person och många verktyg att arbeta vidare med på hemmaplan i de olika grupperna där jag är både ledare och gruppmedlem. Utbildningen har gett mig mer självförtroende när jag kliver in i en ny grupp."
Ulrika Nordlander (Deltog i UGL 2013)


"Upplevelse baserat ledarskap är det bästa jag gjort. Jag har lärt mig saker om mig själv som jag inte visste tidigare. Ju mera jag vet om mig själv desto bättre människa/ledare blir jag gentemot min omgivning."
Veronica Näslund (Deltog i UGL 2013)


"En utmanande kurs där jag fick en del insikter sen tidigare bekräftade och andra helt nyvunna insikter med mig hem. Den har helt klart påverkat mig och jag känner mig starkare rustad inför framtida utmaningar."
Sonia Hagström (Deltog i UGL år 2012)


"Fantastisk upplevelse från början till slut.Ibörjan var det tufft men efter hand så förstod man att det var så här det skulle vara. Det var en härlig grupp vi var."
Lennart Eckerholm (Deltog i UGL år 2012)


"En fantastisk upplevelse. Alla bör någon gång genomföra en UGL kurs. Fick en oerhörd insikt om mig själv som person och hur jag påverkar andra."
Victoria Stenman (Deltog i UGL år 2011)


"En mycket givande kurs, genomförd på ett härligt ställe. Kursledarna var utmärkta, de förde oss med varsam hand till allt djupare insikter om oss själva och varandra. Jag fick möjlighet att prova beteenden som jag aldrig vågat i ett annat sammanhang, vilket varit till stor hjälp för mig efteråt. Om du får möjlighet, tveka inte att gå denna suveräna kurs!"
Martin Löndahl (Deltog i UGL år 2011)


"Kursen gav mig en ökad självmedvetenhet om hur jag kan påverka andra i grupp och verktyg att använda i min ledarroll. Upplevelsebaserat lärande där teorier kopplas till upplevelser i gruppen gav många aha´n."
Sara Synnergren (Deltog i UGL år 2011)


"Väldigt givande kurs både för mig själv som person, men också för företaget."
Johan Jensen (Deltog i UGL år 2011)


"En mycket givande kurs med många insikter och förstärkning av tidigare insikter. Den mentala verktygslådan har blivit betydligt bättre. Bra att kursen var avslappnad till sin karaktär (men med mycket betydelsefulla ämnen) och att var och en fick möjlighet att skapa sin egen upplevelse av kursen."
Markus Rosen (Deltog i UGL år 2010)


"Det var en givande kurs som man har stor användning av i livet."
Charlotte Magnusson (Deltog i UGL år 2010)


"Mycket givande och lärorik utbildning som verkligen leder till ökad självkännedom (kursens mål). Jag deltog i en engagerad grupp med vänliga och öppna människor vilket bidrog till att kursen blev så givande samt att vi blev nära vänner."
Helena Erhardt (Deltog i UGL år 2010)


"Det är fantastiskt hur mycket vi hann med och hur mycket detta har inneburit för min personliga utveckling."
Staffan Redelius (Deltog i UGL år 2010)


"En mycket utvecklande kurs som leddes oerhört proffsigt."
Helena Ståhl (Deltog i UGL år 2010)


"Verkligen upplevelsebaserad där gruppens utvecklingsresa känns i kroppen. Berikande, krävande, utmanande, engagemang och reflektion."
Fredrik Beskow (Deltog i UGL år 2010)


"Kursledarna var fantastiska! Proffesionella, kunninga och cool lugna. De dick in och stöttade och dirigerade när det behövdes. Gruppens sammansättning var väldigt bra. Det märktes att den hade valts ut med häsnyn till att få bästa möjliga ut av kursen för både deltagare och handledare. Jag tänker ofta och mycket på allt som hänt och på allt jag lärt mig. Fantastisk upplevelse. Man borde undervisa i detta på grundskolan i en lämplig form. Tänk vilka kloka tonåringar man hade fått på arbets marknaden då!"
Beatrice Westesson (Deltog i UGL år 2010)


"Det var en mycket intressant och lärorik vecka. Många och mycket bra övningar som ledde till bra diskusioner och god lärdom."
Olle Karlsson (Deltog i UGL år 2010)


"Plötsligt faller alla bitar på plats - det finns en förklaring, det finns en benämning FIRO...svaren på alla funderingar - en ny värld med nya möjligheter öppnar sig i ledarskapet!"
Eva Larsson (Deltog i UGL år 2008)


"Insikt som måste upplevas. Har du inte fått egna barn kan du aldrig sätta dig in i hur det är att få egna barn. Processen måsta upplevas ! Ge dig hän med öppna sinnen och du får med dig något för resten av dit liv. Tack. En kursdeltagare."
Mikael Larsson (Deltog i UGL år 2007)


"UGL har givit mig en större självinsikt och fått mig att växa som människa. Så mycket bekräftelse och givande möten med olika individer under fem dagar, får nästan ingen människa under ett helt liv! Jag känner att jag numera är mycket mer närvarande och tar vara på det som jag vill. Det jag framförallt lärde mig var att ge mig mer inåttid och lyssna mer aktivt. TACK!"
Sanna Murray-Salander (Deltog i UGL år 2006)


"Det var en person som gick in i lokalen första dagen och en MYCKET större, starkare och förberedd person som gick därifrån efter veckan. Det är svårt att bedöma hur mycket utbildningen har påverkat mig men en sak är säker, ingen annan utbildning har varit i närheten så nyttig för mig både privat och i yrkeslivet."
Niclas Elding (Deltog i UGL år 2002)


 

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.