Vad deltagare säger om UGL

Deltagare berättar om lärdomar
Det är en glädje att höra från så många nöjda deltagare efter deras UGL-kurs

Läs vad några av de människor som tidigare har deltagit i UGL har sagt om sina upplevelser på våra ledarskapsutbildningar:

Deltagare berättar


"Det här är en kurs som alla borde gå och speciellt de som jobbar i team. I den här kursen lärde vi oss inte bara om grupputvecklingens olika steg utan här upplevde vi dem verkligen och det var det som var så häftigt och blev så värdefullt."

Lena Viberg (2024)


"Helt fantastisk kurs som borde genomföras av så många människor som möjligt. Viktigt dock att man verkligen går in för det och ”blottar” sig fullt ut. Ju mer man ger, ju mer får man!"

Arash Hamidian (2024)


"Jag upplevde att kursens upplägg är mycket gediget och väl genomarbetat. Kursledarna var oerhört duktiga på att fånga upp gruppens utmaningar för stunden och hjälpa oss utveckla det vi behövde jobba på just då. För mig var kursen omvälvande och givande på djupet. Jag fick många viktiga insikter om mig själv och användbara verktyg som jag tar med mig i både arbetsliv och privatliv. Även om det var väldigt intensiva dagar (vilket jag i viss mån tyckte var påfrestande under kursen men förstår poängen med i efterhand) är jag imponerad av hur mycket vi kunde utvecklas både som grupp och som individer under kursledarnas trygga guidning."

Annika Töyrä (2023)


"Kraften i en grupp där alla har samma utgångsläge är enorm. Alla i ngn form av ledarposition borde gå en UGL! Jag åkte hem ännu starkare och bättre rustad i att möta vardagens utmaningar."

Veronica Lundblad (2023)


"Gav goda reflektioner och stärkte min självbild och hur jag uppfattas av andra. Blev mycket inspirerad och kan tänka mig vidareutbildning inom området härefter."

Jeanette Schildt (2023)


"Det var otroligt mycket mer utvecklande än jag kunde föreställa mig! Jag kommer ha nytta av den här kursen både i mitt privatliv men också i min yrkesroll."

Beatrice Hägervik (2023)


"Otroligt lärorik och givande utbildning. Har fått så mycket verktyg att ta till i min ledarroll."

Helene Olsson (2023)


"Kursen var väldigt givande i och med att den inkluderade både teori och praktik. Lärde mig mycket om så väl grupper som mig själv i relation till andra människor. "

Caroline Tovatt (2022)


"Kursen kommer jag rekommendera till många. Den har gett mig verktyg att leda och förstå mig själv och andra i grupp. "

Magnus Ahnstedt (2022)


"Fantastisk upplevelse som förankrar teorier och modeller med genomtänkta och meningsfulla övningar. Rekommenderas till alla!"

Johan Söderqvist (2022)


"Fantastisk upplevelse - lärde mig så mycket om mig själv och om andra i en grupp. Upplägget med upplevelsebaserat lärande var så bra. Tack"

Jennie Blom (2022)


"Väldigt bra!"

Annelie Eriksson (2022)


"Jag tyckte det var mycket givande och gav mig insikter som jag behöver i mitt fortsatta verksamhet. Det var intressant att få ökad kunskap om både vem jag själv är i en grupp, vad som triggar mig och vad jag är chill med, samtidigt som jag fick förbättrad inblick i vad som händer i en grupp. "

Malin Grundström (2022)


"Ofta när jag gått en kurs har jag i efterhand reflekterat över hur lite avtryck den faktiskt gjort i min dagliga praktik . Mina förväntningar på UGL var därför inte skyhöga, men vilken upplevelse det blev! Kursledarna lyckades skapa ett rum där vi i gruppen ville och vågade lära, reflektera och dela med oss på ett sätt som inspirerar mig enormt i mitt eget ledarskap. Jag har använt flertalet verktyg och metoder och märker att det funkar. Jag har blivit tydligare i min kommunikation, mindre konflikträdd och betydligt tryggare i mitt ledarskap. Tack för detta, Susanne, Bosse och gruppen! Så mycket värt!"

Eva-Lotta Byrlén (2022)


"Fantastiskt välplanerad och utförd kurs. Proffsighet hos kursledarna som gjorde att jag fick med mig nya kunskaper."

Maximilian Andreasson (2022)


"Kursen gav mig insikter om mitt ledarskap och verktyg som jag kommer att ha stor nytta av i framtiden."

Emma Engqvist (2022)


"Den bästa, mest användbara kurs jag varit på. Jag lärde mig så otroligt mycket om mig själv och om andra personer, om grupputveckling och kommunikation. Alla som på något sätt träffar andra människor i sitt liv anser jag kommer ha stor nytta av UGL, både i arbetslivet och i privatlivet. Veckan och alla kursdeltagare har gjort ett stort intryck på mig. "

Frida Jonsson (2022)


"En mäktigt extremt givande kurs. Alla som har möjlighet borde gå den."

Christel Nordberg (2022)


"En aha-upplevelse, önskar jag gjort den tidigare!Enormt mkt insikter man fått med sig!"

Therese Grehall (2022)


"Otroligt nyttig och lärorik kurs. Behöver upplevas, "

Frida Andersson (2022)


"Riktigt bra upplägg på denna kurs och väldigt lärorik och givande vecka"

Fredric Johansson (2022)


"Detta var en väldigt bra och intressant kurs som jag anser alla borde gå, oavsett jobbtitel. Den får fem stjärnor av fem möjliga "

Emelie Pernborn (2022)


"Kursens upplägg var intensiv välplanerad men framför allt väldigt givande! Våra instruktörer vad super bra ,det märktes att de visste vad de gjorde och att de hade en massa års erfarenhet inom ämnet! Det jag lärde mig om ledarskap, gruppdynamik, om mig själv och om andra under UGL kursen kommer jag att bära med mig resten av mitt liv. "

Kim Carlsson (2022)


"Helt fantastiskt upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Den kommer definiera vem jag är som person resten av mitt liv."

Emelie Emanuelsson (2022)


"Det bästa jag gjort! Aldrig lärt mig så mycket nyttigt både för mitt yrkesliv och privatliv."

Lena Jonsson (2022)


"Väldigt fina förutsättningar för att få ut det jag önskar av en UGL, inget kommer gratis utan allt är upp till mig själv, kursen erbjuder oss verktygen. Krävande och väldigt nyttigt att kunna se hur en grupp i en ideal värld utvecklas och att ha möjlighet att reflektera över det i upplevelsen, teorin erbjuds efteråt. En härlig gruppupplevelse, att se alla utvecklas pga varandra och att prestigelöst(till slut;) kunna inse sina tillkortakommanden och även styrkor, när vi vågar släppa garden och kan ge och ta emot konstruktiv återkoppling. "

Jenny P. Lindberg (2022)


"Fantastik, utmanande och lärorik upplevelse! Jag rekommenderar alla som är intresserade av ledarskap och grupputveckling att gå den här kursen. Extra plus för mycket kompetenta kursledare!"

Jessika Hedén (2022)


"Mycket bra utbildning med duktiga kursledare, trevligt hotell med god mat."

Krister Johansson (2022)


"Det var en givande kurs som jag kommer ha med mig resten av livet både för arbetet och privat. Kursledarna var superbra."

Malin Johnsson (2022)


"En mycket givande kurs för mig. Kompententa kursledare som tog oss igenom kursen på ett mycket bra sätt."

Marcus Nilsson (2022)


"De jag vill dela med mig utav är vilken fantastisk resa de är. En känslomässig berg&dal bana där du själv bestämmer hur höga topparna och djupa dalarna är. Livet var något annat innan UGL, efter UGL är de mycket som florerar och får mitt hjärnkontor att jobba. "

John Hellström (2022)


"Fantastiska ledare. Speciell kurs. Men mycket givande "

Emma Norelius (2022)


"Då jag gått en del kurser innan så tänkte jag att detta skulle bli en repetition där jag inte skulle ta med mig fler insikter om mig själv som person men ack så fel jag hade. Jag tror att för att få ut det mesta av kursen så bör man ha en viss förmåga att kunna reflektera över sig själv och sitt egna beteende men den kommer vara givande oavsett."

Ulf Efraimsson (2022)


"Jättebra struktur och ledning. Bra dynamik i gruppen och perfekt coaching. "

Björn Norberg (2022)


"Att kursen genomfördes på en relativt avskild plats hjälpte. Det gav en hög fokus på kursen och kursinnehållet. Kursen har gett mig värdefulla insikter som stabilare ledarskapsinställning, synsätt på grupptillstånd, samarbeten i grupper och även en bättre självinsikt utanför arbetet."

Ludvig Höglund (2022)


"En fantastisk upplevelse om bidrog till både större självkännedom och kunskap kring gruppers utveckling, bra verktyg för att skapa och leda starka team."

Elinor Thornblad (2022)


"Kursen har inte bara fått mig att utvecklas som ledare utan även som människa. Att få en vecka att bara vara i nuet och reflektera över saker man aldrig annars tar sig tid för har varit otroligt givande och stärkande. Verktygen jag fått med mig har jag tillämpat i vardagen och på jobbet med positiva resultat. Skulle verkligen rekommendera denna kurs för alla medarbetare! "

Caroline Danielsson (2022)


"Väldigt utvecklade kurs, både de uppgifter som utfördes inom ramen för kursen och kursledarnas förhållningssätt till gruppen. "

Lisa Sundberg (2022)


"En fantastisk kurs där en är i en grupp som utvecklas tillsammans. Upplevelsen blandas med teorier. "

Jenny Carlsson (2022)


"Mycket utvecklande. Blev en bra miljö att våga utvecklas i. Kursledarna gav snabbt förtroende och man kunde lita på en ärlig feedback."

Tef Augustsson (2022)


"Högt över mina förväntningar! Dock svårt att säga vad mina förväntningar faktiskt var, då jag inte visste riktigt vad som skulle komma. Såhär i efterhand ser jag bara det som något positivt! Personligt utvecklande och jag har fått många verktyg!"

Ebba Falk (2022)


"Otroligt utvecklande kurs. Jag längtar tillbaka!"

Michael Hellström (2022)


"Otroligt bra, inspirerande och lärorikt! Bra kursupplägg, jag kände en stor trygghet under hela kursens gång. Det är häftigt hur bra man kan lära känna nya personer på så kort tid och utvecklas tillsammans. Jag skulle definitivt rekommendera alla att gå UGL."

Louise Sunnälv Persson (2022)


"Otroligt givande! Mycket bra sammansatt grupp med så pass olika individer och olika behov och erfarenheter. Vi fick till en stor tillit, mycket empati och det sammantaget bäddade för att olika känslor kom upp till ytan hos mig. Pedagogiskt upplagd kurs med ledarskapsmodeller och -termer genomgångna på ett begripligt sätt av instruktörerna. Tycker dom tog precis den plats som dom skulle. Snitsigt också att bygga upp rummet med blädderblocksbladen så att man på fredagen fick en väldigt bra överblick och sammanfattning."

Örjan Nordhage (2021)


"Intensiv lärorik och otroligt utvecklande för mig som ledare"

Gustav Andersson (2021)


"Utbildningen hjälpte mig att ta reda på mina inre utmaningar och hur det påverkat mitt ledarskap. "

Jesper Wärvik (2021)


"Väldigt bra kurs som helt motsvarade förväntningarna"

Daniel Törnquist (2021)


"Den var inte vad jag hade förväntat mig och i direkt anslutning till kursavslut var jag inte säker på vad det var jag hade gått igenom... men med lite distans märker jag att där är många bitar som etsat sig fast och som jag kommer att ha stor nytta av framöver."

Marie Fäldt (2021)


"Det är en intressant och lärorik kurs där man lär sig sådant man inte skulle tänkt på i vanliga fall."

Lars Engström (2021)


"Väldigt lärorik och givande kurs. Oavsett vilken industri eller vilken roll du har är dteta en kurs som alla borde gå."

Ida Johansson (2021)


"En livsomvälvande upplevelse som lika mycket bidrog till insikter i form av ett förstärkt ledarskap men kanske än mer till personlig självinsikt och utveckling."

Malin Lundberg Aguilera (2021)


"Väldigt givande att vara lite isolerad från omvärlden och alla måsten. Hade det inte varit övernattning så tror jag inte att vi hade fått ut lika mycket av kursen. Gruppen var bra och alla ville vara där - vilket jag anser är en förutsättning för att gruppdynamiken ska bli bra."

Frida Barhanko Yaro (2021)


"Kursen i helhet va väldigt bra och handledarna hade gjort ett bra jobb med upplägget om hur vi tog oss fram genom veckan. Mat, boende och plats har jag inget att anmärka på, allt va perfekt."

Oskar Andersson (2020)


"En upplevelse att bära med sig resten av livet. En investering i personlig utveckling!"

Johan Åberg (2020)


"De kunniga ledarna guidade oss genom veckans övningar blandat med teorier. Kunskapen kring hur en grupp fungerar och utvecklas ökade under veckan och vi fick med oss många nya erfarenheter som går att använda både professionellt och privat. Särskilt uppskattade jag momenten där vi fick ge och ta emot feedback från varandra."

Matilda Träff (2020)


"UGL-kursen som jag gick var väldigt givande och utvecklande. Jag bär med mig många nya lärdomar och tankar som jag kommer att ha nytta av på ett personligt plan men även kunna applicera i yrkeslivet. Kan varmt rekommendera denna kurs. "

Martin Widerberg (2020)


"Var lite nervös inför det men tyckte kursledarna styrde gruppen minimalt men jävligt bra i början så gruppen kom igång och vi fann varandra fantastiskt bra! Riktigt bra kurs!"

Andreas Karlsson (2019)


"En ökad självinsikt och självkännedom är det jag främst tar med mig från denna kurs. Den är ovärderlig i mitt framtida arbete."

Monica Drottz (2019)


"Kraftfull och utvecklande kurs i personlig utveckling och ledarskap. "

Victor Ljung (2019)


"Utbildningen var en fantastisk upplevelse! Jag hade ingen aning att det var möjligt att komma så långt med sig själv, och med gruppen på bara fem dagar. Jag rekommenderar utbildningen starkt. "

Jessica Melin Hirschfeldt (2018)


"Otroligt lärorikt. Får igång tankarna och jag känner hur jag har utvecklats inom mig"

Malin Hallberg (2018)


"Mycket lärorik. Väldigt användbar i min organisation på jobbet"

Nicklas Larsson (2018)


"Helt fantastisk vecka med underbara och så duktiga kursledare. En vecka som berikat för livet och så många bra redskap att använda i livet. Rekommenderas varmt. "

Ann Karlsson (2017)


"Jag tyckter verkligen om upplägget och det kändes tryggt att ta sig igenom kursens olika steg med stöd av kursledarna."

Andreas Henningsson (2017)


"Nyttigt avbrott i vardagen, med tid till reflektion och analys av mig själv och gruppen jag var där tillsammans med. "

Linn Larsson (2016)


"Bästa jag gjort i hela mitt liv, jobbigt och helt otroligt bra, helt fantastiskt "

Daniel Andersson (2016)


"Jag tror att alla skulle må bra av en UGL-vecka. För mig var den ökad självinsikt som gjorde störst påverkan. Jag känner mig tryggare i både mitt privatliv och yrkesliv. "

Johan Carlsson (2016)

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.