Blogginlägg med etikett: UGL

 • Ledarskapsutbilding istället för julbord

  De senaste åren har det genomförts 2-3 UGL-kurser den första veckan i december. I år har UGL-arrangörerna i vår förmedling klämt till med hela 12 (!) stycken UGL-utbildningar den veckan och efterfrågan från deltagare är stor.

  Vi har till med en arrangör som har vågat sig på att genomföra en UGL-kurs veckan före julafton. Det är uppenbart att fler

  ...

  Läs mer

 • Ledarutveckling

  Ledarutveckling med UGL

  Ledarutveckling med UGL kan vara en del av en strategi för att utveckla ledare inom din organistion, men det kan också vara så mycket mer.

  Nu när vi har ett nytt år för dörren, ett 2007 fullt av nya möjligheter att ta avstamp i ditt ledarskap och bygga relationer till de du förväntas ledare, så är det också ett utmärkt tillfälle att reflektera över året som gått och ta lärdom av det.

  Utifrån detta sedan forma en plan för hur

  ...

  Läs mer

 • Myter och skrönor om UGL

  Har du hört om någon som kände någon som inte klarade av sin UGL utan åkte hem gråtande?

  Känner du någon bekants moster som sagt att UGL var menat att vara nedbrytande för att det trots allt är Försvarets utbildningsmodell?

  (Tänk dig scenariot morgonrevelj och en furir som skriker åt de meniga ).

  Inget kunde vara mer fel om denna moderna ledarskapsutbildning...

  Läs mer

 • Ny sajt UGL utbildning

  Den nya versionen av http://www.uglkurser.se/ för UGL utbildning är nu online och jag ser fram emot att i denna nya form kunna servera dig stöd för upplysning, utbildning och UGL-utveckling.

  Just online är en faktor som ställer nya krav på ledarskapet idag och även kopplat till UGL utbildning.

  UGL utbildning som exempel

  ...

  Läs mer

 • Nya UGL-utbildningar

  Nu har vi lagt till nya UGL-utbildningar här på sajten. Det är kurser i närheten av Göteborg, Jönköping respektive Helsingborg.

  Det gäller utbildningar som genomförs både nu under våren, sommaren och hösten. Du finner dem listade under Datum och priser.

  Fler utbildningar, fler handledare

  Det innebär också att det kommit till ytterligare UGL-handledare och jag vill passa på att hälsa Annika Banfield, Olof Röstin och Jan Lindholm i skaran av handledare som du har

  ...

  Läs mer

 • UGL 2012 - den senaste uppdateringen i UGL:s 30-åriga historia

  Mycket har hänt sedan 1978 då den svenske psykologen Anders Risling, då som officer inom det Svenska Försvaret, reste till Fort Ord i Kalifornien för att studera ett program inom det amerikanska försvaret. Programmet var totalt 6 månader långt, men innehöll en modul kallad LDMC, Leadership and Management Development Course.

  Läs mer

 • UGL Göteborg och augustiledarskap

  Nu har vi tagit nästa steg i vårt utbud av UGL Göteborg. Flera nya kurser har lagts till i vår förmedling då UGL Göteborg är en mycket efterfrågad utbildning. Vad har augustiledarskap och UGL Göteborg gemensamt kan man ju fråga sig.

  Inte speciellt mycket egentligen, men både UGL i Göteborg och ledarskap i månaden augusti är aktuella ämnen. Därav har vi valt att

  ...

  Läs mer

 • UGL på engelska

  Det har tidigare genomförts UGL på engelska i olika sammanhang. Flera år tillbaka i tiden genomfördes det inofficiella versioner av UGL-kurser då det inte fanns någon officiell översättning.

  Sedan översatte Försvarshögskolan materialet och det certifierades särskilt behöriga handledare för det engelska kursmaterialet.

  Engelsk UGL uppdaterad till 2008

  I dagarna har man nu uppgraderat kursmaterialet som används i engelsk UGL till den nya uppdaterade verisionen av

  ...

  Läs mer

 • UGL-kurs Stockholm

  Vi har under året haft förmånen att kunna erbjuda en UGL-kurs i Stockholm på ett flertal platser och kursgårdar.

  Det är efterfrågat med utbildningar i ledarskap på flera håll i landet, men huvudstaden verkar ha flest förfrågningar, kanske helt naturligt.

  Att välja sin UGL-kurs i Stockholm

  Så vad ska man tänka på när man väljer sin kurs i Stockholm? UGL erbjuds som sagt av flera arrangörer och på flera kursgårdar i stadens närhet. Alla de aktuella kursplatser vi

  ...

  Läs mer


Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser