Nu har vi lagt till nya UGL-utbildningar här på sajten. Det är kurser i närheten av Göteborg, Jönköping respektive Helsingborg.

Det gäller utbildningar som genomförs både nu under våren, sommaren och hösten. Du finner dem listade under Datum och priser.

Fler utbildningar, fler handledare

Det innebär också att det kommit till ytterligare UGL-handledare och jag vill passa på att hälsa Annika Banfield, Olof Röstin och Jan Lindholm i skaran av handledare som du har möjlighet att möta på de utbildningar som vi förmedlar platser till.

Vi fortsätter att utöka utbudet av denna utbildning i ledarskap efter hand som vi finner arrangörer och kursplatser som vi upplever leverar kvalitet och som vill finnas med i vår förmedling för att hjälpa dig att utvecklas som ledare.

Via har även lagt till nya engelskspråkiga UGL-kurser på vår systersajt som du finner via en länk på framsidan.

Relaterade inlägg

UGL-kurs Stockholm : Ledarskap med hundar : : Personlig utveckling i tiden : UGL Göteborg : Ledarskapsutbildning : Personlig utveckling och stora resultat : Personlig utveckling : Ledarutveckling : Pedagogiskt ledarskap : Vibrationer i ledarskapsutveckling : Ledarskapsutbildning och tro : Tjänande ledarskap : Ledarskapsutveckling 2006 : Ledarskap utan ansträngning : Ledarskap och meteorologi : SDI Strength Deployment Inventory : Ett sunt ledarskap : Ledarskap vid kolonilotten : Ny sajt UGL utbildning : Korrigerat fel : Ny Blogg om ledarskap : UGL 2008 Information : UGL-ledarskap

Markus Amanto

Här på LedarskapsBloggen skriver Markus Amanto om att leda sig själv och andra.

Lägg till RSS-feed

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser