Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Artikel: Tidningen Chef om UGL

Det skrivs om UGL på lite olika håll med jämna mellanrum och vi har som mål att fånga upp artiklar för att kunna delge dem till dig via denna sajt. Här finner du en av dessa artiklar om UGL hämtad från Tidningen Chef i juni 2007. Du finner länken längst ned.

Det är ett stående inslag i tidningen där man tar upp olika ämnen och så får två personer med till synes motsatta åsikter i detta ämne uttala sig i det som kallas Duellen. I detta fallet alltså om UGL och dess värde som utbildning i ledarskap för alla chefer.

Den av personerna som uttalar sig för denna ledarskapsutbildning i artikeln är Kristina Vallin, som i sin roll som personaldirektör har skickat deltagare till UGL-kurser bland annat genom vår förmedling här. Vi blev kontaktade av Ingrid Askeberg på Tidningen Chef tidigare i vår som sökte någon som skickat chefer till UGL och som kunde uttala sig i Duellen. Vi rekommenderade henne då att kontakta Kristina.

De flesta ting här i världen har både anhängare, motståndare och så de som inte tycker något eller har tid att engagera sig. Vi anser att det kan vara både uppfriskande och nyttigt att se olika sidor av ett mynt. Så låt oss gå vidare till artikellänken.

Artikel om UGL i Tidningen Chef, juni 2007:

Tycker du att alla chefer borde gå en UGL-kurs?

Tidningen Chef ställde frågan : Tycker du att alla chefer borde gå en UGL-kurs?

Läs svaren hos de två intervjuade hos Tidningen Chef: Duellen - Tycker du att alla chefer borde gå en UGL-kurs?

Vänligen notera att länken ovan är en extern länk och du omdirigeras till tidningens hemsida. 

Tillbaka till Artiklar

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser