Blogginlägg med etikett: Personlig utveckling

 • Personlig utveckling

  När det gäller personlig utveckling så har jag nog vid det här laget tjatat öronen av folk med det som Anthony Robbins har att säga om personlig utveckling. Det vill säga att det är med människan som det är i naturen, det som inte växer och utvecklas, det dör så sakteliga.

  I vårt växande som människor finns det inget noll-läge, inget status-quo där vi kan vara för evigt på en viss nivå av personlig utveckling. Det finns platåer på resan precis som de som bestiger Mount Everest

  ...

  Läs mer

 • Personlig utveckling i tiden

  Intresset för personlig utveckling verkar konstant även om det för tillfället verkar extra populärt.

  Media påverkar ofta en stor del av vår uppfattning om omvärlden och tittar vi på TV3 som exempel så har de just nu programmet Nyberg och Törnblom som handlar om personlig utveckling.

  Här får allehanda människor stöd i sin utveckling och möjligheter att ventilera psykologiska och livsfilosofiska frågor.

  Andra indikationer på att personlig utveckling är

  ...

  Läs mer

 • Personlig utveckling och stora resultat

  Ofta när vi hänger oss åt personlig utveckling så är det för att vi vill åstadkomma stora resultat i våra liv. De kan vara allt från att öka min förmögenhet till att få ett friare flöde av glädje i livet. Ibland handlar personlig utveckling om att vi vill förbättra kvaliteten på våra relationer.

  Små saker ger stora resultat i personlig utveckling

  Jag var på en kurs i London förra veckan och en av lärarna hade ett talesätt som fastnade i mitt sinne. Ha sa följande:

  ...

  Läs mer

 • Skapa tomhet för bra ledarskap

  Lunchade med en god vän igår och vi pratade om en massa olika saker, stort och smått i liv och ledarskap. En av sakerna som vi berörde och som jag tänkte på efteråt var vikten av att skapa tomhet.

  Jag tror att det är lika viktigt för att bli en bättre ledare som utövar ett bra ledarskap som i andra sammanhang i livet. Ett misstag vi ofta gör är att vi rusar på med

  ...

  Läs mer

 • USA-resenär reflekterar över ledarskap - Dag 3

  Tomrum för nya möjligheter i personlig utveckling

  Granne med utbildningslokalen där jag håller utbildningen i ledarskap finns ett stort rum för större event och möten. Dagens bild blev av arbetarna som är i färd med att tömma detta gigantiska utrymme för att ge plats för något nytt.

  Ibland när vi vill åstadkomma förändringar i vårt liv, när vi vill jobba med personlig utveckling, så blir vi vår största

  ...

  Läs mer


Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser