Blogginlägg med etikett: Mental träning

 • Fem lärdomar om drömmar och ledarskap

  Jag och min fru provar en ny filmtjänst via Internet och i går kväll såg vi filmen "The Astronaut Farmer".

  Vi talade om filmen efteråt och vad vi lärt oss av den. Nu på morgonen på min promenad till kontoret insåg jag att den lärde mig fem saker om drömmar och ledarskap:

  Läs mer

 • Här och nu - det magiska ögonblicket

  När jag tidigare arbetade som UGL-handledare och höll ett 40-tal UGL-kurser så var "Här och nu" en av de riktlinjer som vi alltid tog upp under kursveckan.

  Det stod då för ett önskat förhållningssätt under utbildningen, baserat på att det som gav den rikaste källan till lärdomar var att relatera till det som sker här och nu, det som alla närvarande har en relation till. Att prata om sådant som var utanför det ögonblicket gav inte samma upphov till djupa insikter om sig själv och

  ...

  Läs mer

 • Ta åt dig! Bli en bättre ledare...

  Jag hör ofta människor tala om vikten att ge kopplat till ledarskap, men jag tror att vi ofta glömmer bort den andra aspekten av detta givande, nämligen mottagandet. Det är min upplevelse att vi i många fall pendlar mellan att vara inte så duktiga till urkassa på att ta emot.

  Missförstå mig rätt, jag tycker själv att givandet är en av de stora motorvägarna till lycka här i livet. Att ge utan att förvänta sig tillbaks, att ge som skapar en känsla av att det finns mer än nog genom att

  ...

  Läs mer

 • Tre frågor varje ledare borde känna till

  Häromdagen hade jag förmånen att spendera 3,5 timme tillsammans med Jairek Robbins som reser världen runt och delar med sig av klokskaper till ledare och andra.

  Här vill jag dela med mig av några av de saker jag fick med mig från en alldeles utmärkt föreläsning om personlig utveckling.

  Han gav mig bland två uppsättningar med frågor som jag tycker varje ledare borde känna till oavsett om de gått ...

  Läs mer


Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser