Blogginlägg med etikett: Ledarskapsutbildning

 • Ledarskapsutbilding istället för julbord

  De senaste åren har det genomförts 2-3 UGL-kurser den första veckan i december. I år har UGL-arrangörerna i vår förmedling klämt till med hela 12 (!) stycken UGL-utbildningar den veckan och efterfrågan från deltagare är stor.

  Vi har till med en arrangör som har vågat sig på att genomföra en UGL-kurs veckan före julafton. Det är uppenbart att fler

  ...

  Läs mer

 • Ledarskapsutbildning

  Vad fyller ledarskapsutbildning för roll i vår framtid? Ledarskap är en vital del av det som bygger vår värld och ledarskapsutbildning är därför en del i fundamentet byggandet av vår omvärld.

  Ständigt ser vi olika ledare i media, från FN:s generalsekreterare till avgående ledare för engelska partier. Från chefer för multinationella företag till idrottsledare på VM i ishockey.

  Ledarskapsutbildning och förebilder

  Vad lär vi oss av de personer som vi ser på till

  ...

  Läs mer

 • Ledarskapsutbildning och tro

  Jag höll ledarskapsutbildning i form av en föreläsning för ett tag sedan om tro. Tron som en grundsten för ett gott ledarskap.

  Trons roll i din ledarskapsutbildning

  Ett ledarskap som gör skillnad här i världen handlar om tro. Vem som helst kan leda när man vet, men för att leda när man inte vet krävs det tro.

  Tro betyder att kunna se det som ännu inte finns. Att kunna se runt hörnet, hur det kommer att kunna se ut. Där behöver du utveckla din förmåga att tro som en

  ...

  Läs mer


Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser