UGL kursgård - Rönneberga på Lidingö, Stockholm

UGL på Rönneberga med rogivande havsutsikt

Du kan ta med dig morgonkaffet ner till bryggan, innan din kursdag börjar och njuta av en stillsam frid med blicken över havet.

Historia

Rönneberga var från en början en skola för fackliga studier och invigdes 1969. Redan från start, satsades på inredning och materialval. Än idag präglas byggnaderna av den konstnärliga utsmyckningen som skulle skapa en inspirerande miljö för skapande och lärande.

Till en början hölls här många kurser för fackförbunden, men på senare tid används kursgården till konferenser av alla de slag. Rönneberga har en miljöpolicy och är stolta över att vara Svanenmärkta. Rönneberga är också väl anpassad för dig som rörelsehindrad.

Under din UGL bor du på ett enkelrum på Rönneberga som har tv, trådlöst nätverk och badkar. Chansen finns att du får havsutsikt med.

Kost och logi under din UGL-kurs

På Rönneberga Kursgård finns 88 enkelrum och 14 dubbelrum. Som kursdeltagare under en UGL vecka har du alltid ett enkelrum. Alla rum är inredda i varma, ljusa färger och har tv, telefon och trådlöst nätverk. De flesta har havsutsikt och samtliga rum har badkar. 

Här finns 6 matsalar och även en härlig utomhusterass att njuta av soliga dagar på. Här används närproducerade råvaror från intilliggande gårdar och ekologiska råvaror som lagas från grunden efter säsong.

Pool och relaxavdelningen är öppen för alla hotellgäster om du vill basta eller bada till kvällen. Här finns också tennisbana, fotbollsplan, boulebana och gym.

Hitta till Rönneberga

Rönneberga ligger på Lidingö, strax utanför Stockholm.

Åker du kommunalt? Tag tunnelbanans röda linje till Ropsten från T-centralen. I Ropsten byter du till buss 204 mot Elfvik. Kliv av vid hållplats Lovik. Promenera fram till entrén. Total restid cirka 30 min.

Åker du bil? Kör över Lidingöbron. Vid brofästet svänger du av till höger mot Elfvik. Följ Norra Kungsvägen/ Elfviksvägen till Rönneberga. Det finns gott om platser på den kostnadsfria parkeringen.

Mer information inför din UGL

Om du undrar något specifikt om boendet, om maten eller vill du kanske få vägbeskrivning till kursgården i samband med din vistelse inför kommande UGL-vecka, hittar du mer information och kontaktuppgifter på hemsidan för Rönneberga.

Aktuella kurser på denna kursplats

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursledarens namn för mer information.

Startdatum Kursledare Totalpris Platser kvar
02 sep - 06 sep 2024
Vecka 36
Stephan Eberdal
Malin Feldt
29 700 kr 3+ Anmälan Mer information
23 sep - 27 sep 2024
Vecka 39
Lasse Karlsson
Livia Deak
29 700 kr 3+ Anmälan Mer information
14 okt - 18 okt 2024
Vecka 42
Patrik Lovén
Carola Carlsson
29 700 kr 3+ Anmälan Mer information
11 nov - 15 nov 2024
Vecka 46
Stephan Eberdal
Sanna Ernstsson
29 700 kr 3+ Anmälan Mer information
25 nov - 29 nov 2024
Vecka 48
Stephan Eberdal
Hanna Rydén
29 700 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser på andra kursplatser, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.