Rune Tapper UGL handledare

Rune Tapper har över 35 års erfarenhet att utbilda och utveckla chefer, grupper (arbets- och ledningsgrupper) och organisationer. Han har sin utbildningsbakgrund från försvaret, där han förutom ledare- och grupputveckling är utbildad i att hantera och leda i kris, konflikter, förändrings- och utvecklingsarbete, jämställdhet och mångfald.

Sedan 2000 arbetar Rune som UGL-handledare och han är även handledare i: UL, IL, SDI, GDQ, Farax, Lösningsinriktat arbetssätt och Förändringens fyra rum.

Yrkeserfarenhet och utbildning

Rune har en gedigen bakgrund inom ledarskap, utbildning och utvecklingsarbete i större och mindre grupper inom försvaret, offentlig verksamhet och inom näringslivet.

Han har varit yrkesofficer i 24 år i Försvaret och har därefter arbetat som rektor i 2 ½ år och organisationskonsult sedan 2000. Sedan 2010 är han delägare i [i.o.h] organisationsutveckling AB och arbetar som organisationskonsult med inriktning mot ledarskap, grupp- och organisationsutveckling.

Rune har även en akademisk bakgrund med utbildningar inom organisation och ledarskap, organisationsutveckling, konflikthantering, medling, retorik och ledarskapets psykologi.

Rune Tapper är certifierad enligt UGL 2008Motto

"Se möjligheter istället för hinder!".

Om du inte hade varit handledare för UGL så...

...hade jag i någon form arbetat med människor och med utvecklingsarbete. Eller så hade jag varit kompositör och musiker.

Mer om Rune

På fritiden sysslar Rune mycket med musik. Sjunger och spelar gitarr i rockband, sjunger i kör och gör inspelningar i den egna studion.

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
30 sep - 04 okt 2024
Vecka 40
Bommersvik, Stockholm
27 700 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.