Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Kristina Börjesson är kursledare för UGL

Kristina har arbetat som förändringsledare, chef och konsult inom både offentlig sektor och näringsliv.

Hon har mer än 15 års erfarenhet som kommunikationskonsult och organisationskonsult där hon hjälpt ledare att skapa hållbara förändringar genom ökat engagemang inom teamet och organisationen.

Kristina har en bred bakgrund inom förändringsledning och processledning, där hon haft ett särskilt på inkluderande och normmedvetet ledarskap. 

Hon arbetar med att skapa ägarskap, delaktighet och genomsamt lärande genom att designa och handleda upplevelsebaserat lärande som öppnar upp för nya samtal, nya sätt att samarbeta och nya former av innovation.

Mer om Kristina

Förutom att vara certifierad handledare för UGL, Utveckling Grupp och Ledare, är Kristina även utbildad inom THE, The Human Element, och UL, Utvecklande Ledarskap.

Hon har även fortbildat sig inom konflikthantering för organisationskonsulter hos Thomas Jordan samt skaffat ett så kallat Certificate in Organizational Consulting and Change Leadership (OCCL) vid Institute for Transformational Leadership på Georgetown University.

Totalpris
26 200 kronor

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi.

Anmälan Information

Datum
07 nov - 11 nov 2022
Vecka 45

Kursplats
Bommersvik, Stockholm

Kursledare
Meta Lagerström
Kristina Börjesson

Övrigt

Samtliga priser är exklusive moms.

Anmälan Information

Markus Amanto

Varmt välkommen att använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta en kurs som passar dig.

Om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08 580 800 40 så hjälper vi dig gärna.

Markus Amanto,
UGLkurser.se / Altaleda AB

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser