britt lilja ugl handledare

Britt Lilja är en av de två grundarna till företaget Galären som startade 1998 i Karlskrona. Här arbetar hon både som VD för friskoleverksamheten och med olika uppdragsutbildningar för av utveckling av team, arbetslag och ledarskap genom UGL, Utveckling av Grupp och Ledare samt SDI, Strength Deployment Inventory.

Utbildad UGL-handledare

Britt utbildade sig till UGL-handledare år 2005. Hon har även utbildat sig för att kunna vara handledare för den uppdaterade versionen av utbildningen, kallad UGL 2008.

När hon inte arbetar med utvecklingen av Galärens arbete gör hon det som hon mår bra av. Detta innefattar till exempel att på fritiden ta upp de största fiskarna, lägga pussel och kämpa med ordentligt svåra sudoku problem. Hon läser det mesta och gillar att snickra.

Mer om Britt

Familjen består av sambo, tre söner och ett litet barnbarn. Dessutom innehåller den tre katter;  Marit, Mette och Snorre samt de två spanska gathundarna Gert och Ikka.

Till övriga fritidsintressen hör också löpning och Britt har bland annat sprungit tjejmilen på tiden 1:06:00. Hon har bestämt sig för att förbättra resultatet kommande år.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.