Agneta Sjöstedt - Handledare för UGLAgnetha Sjöstedt arbetar som företagsledare och har 15-års ledarerfarenhet varav de senaste nio åren som Vd i ett tjänsteföretag.

Hennes drivkraft är att bygga högpresterande team som kommunicerar och samverkar och på så sätt skapa goda förutsättningar till en positiv utveckling för alla parter.

Utbildning

Agnetha är HR-utbildad vid personalvetarprogrammet vid Umeå Universitet 2001 och har jobbat som handledare för UGL, Utveckling av Grupp och Ledare, sedan 2010 för det nya UGL-konceptet där hon även ingår i Umeå Universitets handledarnätverk.

Hon har valt att bli handledare eftersom hon upplever att detta är en mycket bra utbildning för ledare och medarbetare som vill få nya lärdomar och praktiska verktyg för ökad kommunikation och samverkan.

Agnetha är certifierad som handledare enligt UGLAgnetha är även diplomerad coach och certifierad för DISK-beteendestilsanalys.

Mer om Agnetha

Att stötta ledare och medarbetare samt att bygga team som på ett prestigelöst sätt kommunicerar och samverkar är en stark drivkraft för Agnetha.

Som UGL-handledare är hennes styrka att skapa en atmosfär där alla kan vara sig själva och se sina egna styrkor och begränsningar som personliga möjligheter.

På fritiden gillar hon att vara aktiv och umgås med vänner, träna, cykla, resa och vistas i naturen.  

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.