Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

sofi andersson ugl handledareFacilitator är det engelska ordet för handledare. Facilitate betyder "underlätta, göra enklare". Vi ser vår uppgift som att underlätta din utveckling och hjälpa dig att utvecklas så långt som möjligt under våra ugl-kurser.

Samtliga handledare som du möter under våra ugl-kurser är särskilt utbildade, diplomerade och behöriga enligt Försvarshögskolans kriterier för denna typ av ledarskap utbildning. En annan gemensam nämnare är att vi alla har gedigen erfarenhet av att arbeta med människor och drivs av att utveckla båda andra och oss själva.

lena sobel kursledareUnder respektive namn till vänster finner du en presentation av oss som bidrar till att göra våra uglkurser till kvalitativa och utvecklande upplevelser. Du kan även gå till vår nya förteckning över Datum och priser för UGL-kurser där du finner ytterligare länkar till presentationer av ytterligare handledare som inte finns presenterade här.

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser