anna-lena rickardssonAnna-Lena har många års erfarenhet inom ledarskapsutbildning. Hon är idag så kallad Programme Manager på Hyper Island, en skola i Karlskrona bland annat inriktad på ledarskapsutbildning. Hon har arbetat där sedan 1996 och har varit en aktiv del i utvecklandet av skolan.

Sedan hennes egen ledarskapsutbildning, år 1995, har hon arbetat mycket med grupp- och individutveckling gentemot studenter. Anna-Lena har även arbetat med arbetsgrupper utanför skolan. Hennes erfarenhet av grupper samt arbete som ledare startade på allvar i börjar av 1990-talet då hon arbetade som teaterproducent. Anna-Lena Rikardson är även utbildad powercourse-instruktör sedan en längre tid tillbaka.

Om du vill läsa mer om Anna-Lena Rikardsson gå till hennes handledarpresentation.

Mer om ledarskapsutbildning

I samband med ledarskapsutbildning som UGL så finns det flera olika faktorer som är viktiga för en lyckad utbildning. Kompetensen hos de handledare, till exempel Anna-Lena Rikardsson, vilka leder kursen är en viktig del. Den andra avgörande komponenten är så klart du som deltagare. Din vilja att utvecklas och mod att delta på en ledarskapsutbildning som denna är en mycket viktig ingrediens.

Vilken ledarskapsutbildning du ska välja är avhängigt av flera faktorer. Viktigt är att fråga dig själv vad du vill ha ut av kursen. Det är investering i tid du gör för att utvecklas som person och ledare. Mer om vad just denna utbildning kan ge läser du lämpligen på Om UGL.

För att läsa vidare rekommendera vi Att välja UGL-kurs eller om du går direkt till Datum och priser där du kan hitta just din ledarskapsutbildning.

 

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.