Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Utöver ugl riktar vi oss till nybildade grupper som vill få en bra start tillsammans, befintliga grupper som av olika anledningar vill utveckla sitt samarbete, samt till individer som vill utvecklas och vara framgångsrika ledare i sina liv.

Vi erbjuder både coaching, öppna kurser, såsom uglkurser, likväl som kortare eller längre interna utbildningar efter behov och önskemål. Vårt kontor finns i centrala Stockholm. Våra uppdrag tar oss landet runt och stundom även utanför dess gränser.

Ansvarig för ugl hos oss är Markus Eriksson. Se även hans kontaktuppgifter.

Postadress: Advenire AB, Härlingeslingan 34, 18692 Vallentuna
Besöksadress: se ovan
Organisationsnummer: 556588-3872

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser