Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

markus eriksson ugl handledareBakgrund

Jag lekte mycket för mig själv som barn med fantasin som vän och kände mig lite utanför när det gäller grupper. Ser detta som en stor drivkraft till mitt nuvarande yrkesval. Utbildade mig till idrottslärare på GIH i Stockholm 1990-93 då jag tycker om att jobba med barn och ungdomar. Kom in på mitt nuvarande spår på andra sidan Atlanten på Camp Horizons i Virginia 1994. Har därefter utbildat mig inom bland annat ugl och emotionell debriefing. Går för närvarande en tre-årig utbildning på deltid i psykosyntes.

Nuvarande anställning

Driver Advenire AB och arbetar där som utbildare och handledare.

Erfarenhet team- och ledarverksamhet

Arbetade 3 år i USA 1994-97 med upplevelsebaserad teambuilding, därefter ett par år hos utbildningsföretag i Sverige innan jag startade Advenire 1998. Arbetar med nybildade grupper och grupper som av olika anledningar vill utveckla sitt samarbete inom företag och andra organisationer.

Motto

Våga vara mer!

Om du inte hade varit handledare för ugl så...

Drivit en webbyrå för design av kreativa, snygga, funktionella och budskapsanpassade hemsidor på internet, eller målat tavlor och skrivit noveller på en ö utanför Australiens kust.

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser