Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

På Wattholma kursgård fokuseras på personlig utveckling med den andliga aspekten av livet i fokus. Wattholma Gård ligger vackert och fridfullt till på landet nära Uppsala, Arlanda och Stockholm. Vi inbjuds till att bo på landet, i lugn och ro, med naturen inpå knutarna.

Alla måltider äts i den ljusa och luftiga matsalen med gott om plats för alla. Är vädret fint finns det möjlighet att ta med lunchtallrik eller kaffekopp ut i trädgården. Maten är vegetarisk och hemlagad sådan med god variation och ekologisk inriktning.

Här finns även en relaxavdelning med bastu, ångbastu och bubbelpool samt massagerum. Inom kort kommer även en floatingtank att finnas.

Boende

Här har varje rum en personlig prägel. Här finns både enkelrum och dubbelrum, samtliga med egen dusch och toalett. Här finns också många fina grupprum som står till förfogande för Wattholmas gäster.

Var?

Två mil norr om Uppsala. Se den utförliga kartan för vägbeskrivning.

Kostnad för kost och logi i samband med UGL

7000 kronor exklusive moms.
För aktuella kurstillfällen, se Datum & priser.

Övrigt

För att läsa mer om Wattholma Gård och kursgården, besök www.wattholma-kursgard.se.

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser