två deltagare som kan vara på ugl utvecklingBakgrund

Sedan början av 1980-talet har kursen Utveckling av Grupp och Ledare använts av dem intresserade av till exempel organisationpsykologi, grupputveckling, ledarskapsfrågor, handledning samt kris- och konflikthantering. UGL utveckling passar för ledare på alla nivåer i en organisation.

De som är UGL-handledare är ofta också beteendevetare eller har liknande utbildning. De har i vissa fall själva arbetat som personalutvecklare, samt med utveckling av både vuxna och ungdomar.

Om kursen

Det finns många olika kurser som riktar in sig på grupputveckling och utbildning, men den populäraste genom åren för ledarskap är och har varit just UGL. Utveckling genom denna kurs ger ökad självinsikt och förståelse för dynamiken i ledarskap, relationer och grupper.

Det finns specifika kursmål som du kan läsa om på andra håll på denna sajt. Bonuseffekter av din UGL utveckling kan vara ökad uppmärksamhet på processer som inte är statiska i dina relationer samt proaktivitet när det gäller att hantera och förebygga till exempel konflikter.

Mer om UGL utveckling

För att se datum och platser dit vi förmedlar UGL utveckling vänligen besök sidan för Datum och priser. Du kan till exempel även välja att läsa mer om UGL eller svar på vanliga frågor.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.