Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

tomas thaung ugl handledareBakgrund

Marinofficer med ledarskap som specialområde. Licensierad användare av personlighetsinventoriet Meyers-Briggs (MBTI) samt 16 PF(personlighetsfaktorer). Utbildad och registrerad UGL-handledare sedan 1984. Aktiv inom lagutveckling inom näringslivet sedan 5 år. Egen företagare inom området.

Nuvarande anställning

Sydkustens Marinbas.

Erfarenhet team- och ledarverksamhet

Arbetat kontinuerligt med team-verksamhet inom Försvarsmakten sedan 1983 och inom näringslivet sedan 1995.

Motto

Bättre tända ett ljus än att förbanna mörkret!

Om du inte hade varit handledare för ugl så...

Med den kunskap och erfarenhet jag idag har, så hade jag nog gjort stora ansträngningar för att komma i positionen där jag hade fått möjligheten att föra fram budskapet om den personliga tillväxtens betydelse och om mångfaldens styrka och rikedom.

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser