Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

sofi andersson ugl handledareBakgrund

Sofi är uppväxt i Bergslagen men bor numera i Örebro tillsammans med Bosse och katterna Oliver och Felix. Behovet av närhet till naturen är stort så mycket tid tillbringas i fritidshuset i Kloten i de djupa bergslagsskogarna. Sofi har efter vårdutbildning, volontärsarbete i Östeuropa samt arbete som behandlingsassistent studerat till beteendevetare. Människointresset är genuint, utvecklingsviljan likaså.

Nuvarande anställning

Sofi arbetar sedan tre år tillbaka som konsult inom verksamhetsutveckling med speciell inriktning mot kompetensutveckling.

Erfarenhet team- och ledarverksamhet

I sitt nuvarande arbete som konsult arbetar Sofi dagligen med teamutveckling i kundorganisationens arbetsgrupper där stor tonvikt läggs på samarbetet och samspelet inom gruppen, chefen inräknad.

Motto

Det vi inte kan skratta åt är heller inte värt att ta på allvar.

Om du inte hade varit UGL-handledare så...

Om jag inte varit UGL- handledare så hade jag arbetat som barnmorska med stor ödmjukhet inför livet och naturens intelligens.

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser