Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

lena sobel ugl handledareBakgrund

Jag är civilingenjör från Chalmers som efter att ha arbetat med produktutveckling och förändringsledning samt mentorskap har ägnat mig åt förändringsarbete som konsult.

Nuvarande anställning

Jag arbetar i mitt eget företag Sobel Utveckling AB, ensam eller tillsammans med mina trevliga kolleger i olika nätverk.

Erfarenhet team- och ledarverksamhet

Som konsult har jag arbetat mycket med utveckling av olika grupper; ledningsgrupper, arbetsgrupper och projektgrupper. Jag är certifierad i Belbins Team Skills och VIS individ, Rendahlmodellen och som handledare för ugl. Till detta kommer de lärdomar som en stor familj erbjuder...

Motto

Kärlek och utveckling.

Om du inte hade varit handledare för ugl så...

Hade jag gärna velat vara operasångerska.

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser