handledare kan leda din ledarskapsutvecklingOavsett om du har bakgrund i ledande befattningar eller är ny inom ledarskap så är ledarskapsutveckling av stor vikt. Det gäller både inom företag, organisationer och inom föreningsvärlden, till exempel om du arbetar som fotbollstränare på elitnivå. Om du är han ansvarig för personal i olika former kan bland annat ledarskapsutveckling ge dig stöd i i i ditt arbete. Även för dig som arbetar på skola kan detta vara en bra möjlighet av erfarenhet.

På denna sajt hittar du kurser i ledarskapsutveckling och presentationer av handledare som arbetar med UGL-kurser, i många fall sedan flera år tillbaka. Deras kompetens, erfarenhet och förmåga att möta människor på ett utvecklande sätt har varit och är mycket uppskattad. När du deltagit i UGL finns även möjlighet att fortbilda dig vidare genom FUGL-kurser (Fördjupad Utveckling av Grupp och Ledare) och HUGL-kurser (Handledarutbildning Utveckling av Grupp och Ledare).

Om du vill läsa mer om våra handledare gå till sidan med deras handledarpresentationer.

Mer om ledarskapsutveckling

För att lyckas som ledare är ledarskapsutveckling av yttersta vikt. Den amerikanske framgångscoachen Anthony Robbins har ett talesätt som säger att det är med oss människor som det är i naturen, det vill säga att det som inte växer, det dör så sakteliga. Det finns inget status quo, inget läge där man står helt still. Antingen utvecklas man vidare eller så dör man så sakteliga. Detta är vi övertygade om även gäller i rollen som ledare och ditt ledarskap.

Genom en UGL-kurs ges du möjlighet att växa i din ledarroll, samt i din roll som medarbetare. Kursen belyser ledarskapsutveckling ur ett relationsinriktat perspektiv, de så kallade mjuka delarna av ett ledarskap.

För att läsa vidare rekommendera vi Att välja UGL-kurs eller om du går direkt till Datum och priser där du kan hitta just din ledarskapsutveckling.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.