UGL på Ystad Spa & Konferenshotell - granne med Österlen!

foton av ystad spa och konferenshotell dit vi förmedlar uglI den allra sydligaste delen av Sverige ligger Ystad Spa & Konferenshotell som är platsen för denna UGL-kurs. Hotellet nyrenoverades år 2002 och ståtar med en spa-avdelning där man kan få diverse behandlingar eller bara koppla av i bastun eller relaxavdelningen.

På hotellet finns dessutom ett nykonstruerat gym av god kvalitet. Hela hotellet är rökfritt och ett flertal konferensrum i sin konferensdel där vi håller till under UGL-kursen.

Boende i samband med UGL-kurser

På Ystad Spa & Konferenshotell bor du bekvämt i eget rum med dusch och toalett. På anläggningen finns totalt 29 rum, varav samtliga är rökfria.

kurserna på bosön genomförs från och med juni 2008 enligt nya UGL 2008Var?

Åker du bil finns det många olika vägar att ta sig till Ystad beroende på var du kommer ifrån. Det enklaste är att du besöker hemsidan nedan där du finner detaljerade resvägar under rubriken Vägbeskrivning.

Det är även möjligt att ta Pågatåget till Ystad från till exempel Malmö. Har du fler frågor angående möjliga resvägar till exempel från Sturups flygplats, vänligen kontakta hotellet som gärna hjälper dig vidare.

Kursavgift för denna UGL

För denna UGL-kurs är kursavgiften 13600 kronor exklusive moms.

Kostnad för kost och logi i samband med UGL

Internatkostnad för denna utbildning är 7900 kronor exklusive moms.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Ystad Spa & Konferenshotell, besök deras hemsida, www.ystadspa.se (öppnas i nytt fönster).

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.