Villa Pauli är kursplats för UGL-kurser

Villa Pauli – UGL-kurs i historisk klubbmiljö

Villa Pauli ligger i Djursholm, strax norr om Stockholm, med utsikt över vackra Askrikefjärden. 

Huset är ritat av arkitekt Ragnar Östberg, som senare också ritade Stockholms Stadshus, på beställning av Anna Pauli 1904.

Arkitekturen bjuder på vackra miljöer i salongen, biblioteket, vinkällaren och Paulibaren. Baren ligger i anslutning till terrassen som är öppen sommartid, där man kan avnjuta frukost, lunch och middag med utsikt över fjärden.

Idag är Villa Pauli en av norra Europas få kvarvarande medlemsklubbar, med exklusiva medlemmar. Samtliga hotellgäster kan, under sin vistelse, utnyttja medlemsklubens faciliteter, inklusive Direktionsvåningen.

Närheten till det vackra Djursholms kapell har bidragit till att många fantastiska och omskrivna societetsbröllop hållits på Villa Pauli.

De vackra festvåningarna, den stora champagneprovningen vid millennieskiftet, framträdanden av kända artister, filmpremiärer, modevisningar, nattklubben Velvet, middagar med kungahuset och kända personer som Henry Kissinger, Al Gore, påven Johannes Paulus, har bidragit till att strålglansen runt Villa Pauli är lika stark nu, som för 100 år sedan.

Denna kurs genomförs enligt UGL 2008Boende under din UGL-kurs

Det finns totalt 16 hotellrum, alla med högsta kvalité och komfort. De är inredda i enlighet med husets arkitektur och hyser en ombonad känsla.

Samtliga rum har badrum med dusch, trådlöst internet, minibar och TV. Några av rummen har havsutsikt.

De flesta rummen är belägna högst upp i huvudbyggnaden, men det finns också en havspaviljong med två studios, ett hotellrum samt en lägenhet.

I havspaviljongen hittar du också relaxavdelningen med gym, bastu och utomhusjacuzzi.

Hur du tar dig hit

Åker du kollektivt, kan du ta tunnelbanan till Mörby Centrum. Därefter buss 606 till Djursholms Torg. När du kliver av på Djursholms Torg, går du mot vattnet, ta därefter höger på Strandvägen. Efter cirka 200 meter ser du Villa Pauli.

Villa Pauli har ingått förmånliga samarbeten, för den som önskar ta sig med taxi från Arlanda flygplats eller Stockholms Central.

Tar du egen bil, finns kostnadsfri parkering att tillgå.

Mer information

För att läsa mer om platsen för din UGL-kurs, kan du besöka Villa Paulis hemsida.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.