UGL-utbildning på Västerhav - lugn och ro i Göteborgs skärgård!

ugl-utbildning på västerhav kurs och konferensanläggningVästerhav där denna UGL-utbildning genomförs är en anläggning för rekreation, kurs och konferens belägen på Grötö i Göteborgs skärgård. Verksamhet har bedrivits här sedan 1940-talet och på 1990-talet började man marknadsföra anläggningen mot företag och andra organisationer. Den nya konferensbyggnaden stod klar 1996.

Personalen lägger stor vikt vid god mat och möjligheten att mötas i lugn och ro i en annorlunda skärgårdsmiljö. Grötö är en av tio öar i Öckerö kommun och ön är helt bilfri.

Boende i samband med UGL-utbildning

På Västerhav finns totalt 54 bäddar, fördelade på rum i huvudbyggnaden, Änggården, och annexet, Villa Sjötorp, samt i 16 stycken stugor. I rummen i huvudbyggnaden samt i stugorna finns det egen dusch och wc. Hela anläggningen för denna UGL-utbildningen är också handikappanpassad.

UGL-kursen på Västerhav genomförs enligt UGL 2008Var?

Med bil från Göteborg tar du väg 155 mot Hisingen/Öckerö till Lilla Varholmen. Därifrån gratis bilfärja till Björkö. Väl på Björkö följer du skylt vänster mot Kalvsund/Grötö och kommer då till färjeläget Framnäs. Parkera där på Västerhavs markerade parkingsplatser.

Från Framnäs går passagerarfärja till det bilfria Grötö. Väl framme går du längs vägen tills du ser skylt till vänster mot Västerhav. Det är 5-10 minuters promenad från färjan.

Du kan även ta buss 240, 241 eller 242 från centrala Göteborg till Lilla Varholmen och sedan följa resten av beskrivningen ovan med 5-minuters promenad mellan färjelägena på Björkö.

Övrigt

Läs mer om Västerhav där denna UGL-utbildning hålls genom att besöka deras hemsida www.vasterhav.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.