UGL-utbildning på Utsikten - lättillgängligt nära natur och skärgård!

vi förmedlar ugl-kurser till utsikten i nynäshamnUtsikten i Nynäshamn marknadsförs sig som en av landets mest spännande och kompletta konferensanläggningar. Här har man skapat utrymmen för det lilla mötet med två personer upp stora event med flera hundra personer.

Flera av konferenslokalerna har utsikt över den vackra skärgården utanför och i köket satsar man på råvaror med kvalitet som serveras i restaurangen som byggts upp i avdelningar för att både kunna skapa avskildhet och utrymme för större grupper vid behov.

Boende i samband med UGL-utbildning

På Utsikten i Nynäshamn finns totalt 408 bäddar i 204 rum med 24-timmars service. De flesta av rummen har renoverats under 2006 och 2007. Under din UGL-utbildning bor du i enkelrum med egen dusch och toalett.

UGL-kursen på utsikten meetings genomförs enligt UGL 2008Var?

I Nynäshamn sydost om Stockholm. Med bil tar du väg 73 från Stockholm eller väg 225 från Södertälje. För vägbeskrivning sista biten rekommenderar vi ett besök på Utsiktens hemsida där du finner länk till karta under Hitta hit överst till höger på sidan.

Du kan även ta tåget från Stockholms Central till Nynäs Gård. Resan tar cirka 55 minuter med tåg och sista biten finns karta på hemsidan såsom beskrivet för bilresan ovan. Promenad från stationen tar cirka 10 minuter.

Kursavgift för denna UGL-utbildning

För denna UGL-utbildning är kursavgiften 15900 kronor exklusive moms.

Kostnad för kost och logi i samband med UGL

Internatkostnad för denna utbildning är 6000 kronor exklusive moms.

Övrigt

Läs mer om Utsikten Meetings genom att besöka deras hemsida www.utsiktenmeetings.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.