Ulfsunda Slott är plats för UGL-kurserUGL på trendiga Ulfsunda Slott

Ulfsunda Slott har lyckats kombinera upplevelsen av ett varsamt renoverat rustikt 1600-talsslott med innovativ design och modern lyx. 

Slottet ligger vackert beläget vid Ulvsundasjön och bara 15 minuter från Stockholms City. 

Under intensiva kursdagar, kan du ta en paus vid en sprakande brasa eller hämta kraft i den fridfulla miljön vid bryggan betraktandes vattnets krusningar på Ulvsundasjön.

Middagen intas i de vackra Slottsmatsalarna. Det naiva köket, kallar kökschefen Tomas Diederichsen det som erbjuds restaurangbesökaren, med kreativa lekfulla maträtter i nya skepnader med råvaror från närområdet, kombinerat i en matupplevelse utöver det vanliga. Tomas vann tävlingen Årets Kock 2011 och Sveriges köttkock 2007.  

Boende under din UGL-kurs

Under din UGL-kurs bor du i något av de 54 unika rummen, som vart och ett har inretts av en designer för att förmedla en specifik känsla och lämna ett intryck. Vad sägs om att bo i ett rum som "Treenighet", "Gröna Grodor", "Under takåsarna" eller "Marilyn Monroe"? 

Hur hittar du hit?

Tunnelbanan tar dig till Stora Mossen, därefter väntar en promenad om tio minuter. Alternativt kan ni ta tunnelbanan till Alviks station och sedan buss som stannar precis utanför slottet. 

Med bil från Stockholm kör ni mot Bromma och Vällingby via Tranebergsbron (väg 275). Sväng höger in på Ulvsundavägen, mot Bromma Flygplats (väg 279). Sväng höger in på Margretelundsvägen vid Shells bensinmack.

Mer information

Har du ytterligare frågor om platsen för denna UGL-kurs, vänligen besök hemsidan för Ulfsunda Slott

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.