Denna UGL-kurs hålls på Stora Brännbo i Sigtuna

UGL-kurs med historiska anor i Sigtuna

Mitt i Sveriges äldsta stad ligger platsen för den här UGL-kursen. Man talar gärna om sin bevarade arkitektur från 50-talet och sin natursköna miljö. Anläggningen för denna UGL byggdes ursprungligen 1956 för att utbilda förtroendevalda och anställda inom det som senare blev Sveriges Kommuner och Landsting.

Sitt nuvarande namn fick anläggningen 1987 och år 2007 övergick ägande i privat regi. Nuvarande VDn och huvudägaren Björn Jonzon var tidigare utbildningsledare inom Sveriges Kommuner och Landsting. Målet är att bevara den så kallade 50-talscharmen och samtidigt utrusta lokalerna med den senaste tekniken.

Boende i samband med din UGL-kurs

Ett av rummen på Stora Brännbo

Här finns totalt 101 rum, där 42 stycken är enkelrum och 59 stycken är dubbelrum. Du bor i eget rum under din UGL-kurs och samtliga rum har egen dusch och toalett samt TV och WiFi.

På anläggningen finns ett gym som är öppet mellan 06-22. Fördelat på tre rum finns konditionsmaskiner och styrkemaskiner samt redskap för crossfit och träningsprogram. Här finns till exempel olika sorters crosstrainers, löpband, roddmaskin och träningscyklar som du kan använda i samband med din utbildning.

Hitta till Stora Brännbo

Åker du med tåg till din UGL-kurs kliver du av i Märsta där både SJ-tåg och pendeltåg stannar. Ta sedan buss 570 mot Sigtuna och kliv av vid hållplats Stora Brännbo. Kommer du med flyg till Arlanda kan du ta buss därifrån eller taxi som tar cirka 15 minuter. Kontakta anläggningen för fastpris med taxi.

Kommer du med bil tar du av från E4 i Märsta och följer skyltning mot Sigtuna. Väl i Sigtuna följer du skyltar mot "Hotellslinga" och sedan skyltar mot Stora Brännbo. För elbilar finns en stolpe med två uttag som är enfas 10 amp och två stolpar med dubbla uttag som är enfas 32 amp. Utöver det finns också två Teslaladdar som är trefas 32 amp.

Mer information

För mer information om platsen för denna UGL-kurs, vänligen besök Stora Brännbos hemsida.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.