Stifstgården Vårdnäs är kursplats för UGL-kurser.

UGL i rofylld miljö med plats för eftertanke

I vacker lantlig miljö, en halvtimme från Linköping och precis vid vattnet, ligger Stiftsgården Vårdnäs. Här har man strävat efter att skapa utrymme för det viktigaste i livet; en stunds eftertanke eller reflektion. Här kan du andas ut långt från vardagens hektiska tempo och hela tanken med stiftsgården är att erbjuda en andningspaus.

Mat och boende under din UGL

Såhär kan ditt rum se ut under din UGL-kurs på Stiftsgården Vårdnäs utanför Linköping

Det klassiska svenska köket utgår maten ifrån här på Vårdnäs, med en del nedstamp i de internationella köken. Här satsar man på husmanskosten, med långkok, lågtemperering och massor av kärlek.
Brödet är bakat på plats och som mål har man att använda så mycket lokalproducerade råvaror som möjligt för att gynna de små leverantörerna i bygden. 

Under din UGL-kurs sover du i enkelrum med egen toalett och dusch. Här finns ett stort antal rum för rörelsehindrade såväl som allergiker. Alla rum har tv och trådlöst internet finns på hela anläggningen.  
På Vårdnäs finns 47 rum i hotelldelen.

Hitta till kursplatsen för din UGL

27 kilometer söder om Linköping finns Vårdnäs.

Kommer du med bil? Från Linköping åker du via riksväg 34 söderut mot Vimmerby. I höjd med Brokind, sväng av vänster och följ skyltningen.

Kommer du med buss? Östgötatrafiken trafikerar busshållplats Vårdnäs vägkors. 

Kommer du med tåg? Du kommer till Linköping via de flesta större städer med hjälp av SJ. Sedan tar du anslutande buss från Linköpings resecentrum.

Mer information om Vårdnäs

För mer information om kursgården för denna UGL, se hemsidan för Stiftsgården Vårdnäs

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.