Kursplats UGL på Skytteholm

UGL-utbildning på Skytteholm - med sjöutsikt över Mälarens vatten

Femton minuter från kungliga Drottningholm finner du denna fyrstjärniga konferensanläggning. I omgivningarna finns hästhagar, öppna golffält, skogsdungar och Mälarens vatten.

Här finns en kombination av moderna konferensmöjligheter och anrika herrgårdsmiljöer.

Med flera hundra års historia bakom sig byggde Johan Skytte år 1631 den första byggnaden på Skytteholm som än idag finns kvar som en del av den större herrgården.

Johan Skytte fick Skytteholm i gåva av Gustav II Adolf efter att ha verkat som den senares lärare. Skytteholm hann sedan med att byta ägare ett flertal gånger genom århundradena. Idag finns även en installation av Carl Milles figurer på ägorna.

Boende i samband med UGL-utbildning

Ett av boenderummen på Skytteholm

På Skytteholm finns totalt sjuttiotvå rum som alla är modernt utrustade. Rummen är belägna dels i Skyttegården, där inredningen går i grönt i den rum som vetter mot skogen, blått för de som vetter mot vattnet och golfrutigt för de med utsikt mot golfbanan.

Det finns även rum i herrgårdsflyglarna som är charmigt inredda. I anslutning till rummen finns det ett flertal samlingsrum där man kan sitt och samtala eller bara koppla av.

Var?

Skytteholm är beläget på Ekerö, drygt tre mil från centrala Stockholm. Kör du bil så finns en detaljerad vägbeskrivning på Skytteholms hemsida (se länk nedan).

Vill du åka buss tar du SL-buss 311 eller 312 från Brommaplan och kliver av vid Bergviksvägen. För den hurtige väntar sedan en långpromenad på 3 km eller taxi för dig som inte önskar promenera. Ring konferensanläggningen så hjälper de dig att boka.

Det är även möjligt att åka båt, kontakta konferensanläggningen för närmare detaljer och priser.

Övrigt

För att läsa mer om Skytteholm där denna UGL-utbildning hålls, besök www.skytteholm.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.