UGL-kurs på Sjögården - nära havet på Orust

bild av sjögården dit vi förmedlar uglUrsprungligen var detta en bondgård med anor från mitten av 1800-talet. På 1940-talet byggdes det en ostronrestaurang på ägorna. Sedan följde ett antal år som semesterhem åt anställda på Försäkringskassan och sjömanspensionärer.

I mitten av 1980-talet inleddes en serie tillbyggnader och år 2003 tog nuvarande ägare, Bengt Gustavsson över och har renoverat samtliga lokaler med särskild uppmärksamhet åt rummen och lobbyn. I början av 2008 kommer en ny spa-anläggning att stå färdig med spa, relax, gym och pool.

I storstugan finns öppen spis, piano och en uteplats mot havet. Ett mysigt bibliotek finns också.

Boende i samband med din UGL-kurs

Hotellet har totalt 51 rum, alla med egen dusch och toalett samt TV, telefon och möjlighet till datauppkoppling. Majoriteten av rummen har också havsutsikt. Hela hotellet är handikappanpassat med hissar som når samtliga hotellrum, restaurang och konferens. Speciella handikapprum finns också.

Var?

Sjögården ligger på ön Orust, norr om Göteborg och Stenungsund. Med bil kör man från Göteborg norrut på E6 till skylt Tjörn/Orust. Via Tjörnbron följer du väg 160 till Varekil där du följer skylt mot Ellös och svänger vänster in på väg 178. I Ellös kör du på rakt fram tills du ser skylt Sjögården där du tar vänster.

För övriga transportmöjligheter vänligen kontakta hotellet direkt via deras hemsida (se nedan).

Kursavgift för denna UGL-kurs (inklusive kost och logi)

För kurser på denna kursgård under 2008 är kursavgiften 20 000 kronor exklusive moms.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Sjögården, besök deras hemsida, www.sjogarden.se (öppnas i nytt fönster).

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.