Bild från Runö Möten och Events där denna UGL hålls

UGL på Runö Möten & Events - mötesplats på en halvö i Roslagen

Runö Möten & Events där den UGL-kurs hålls började sin historia som utbildningsplats på 1950-talet och sedan 1990-talet har det hållits konferenser och möten här. Anläggningen ligger i ett naturreservat där du är omgiven av skärgårdsnatur. 

Här finns även en av Sveriges största privata konstsamlingar med över 700 verk, som är en blandning av målningar, skulpturer, mosaik, väggbonader och reliefer.

Boende i samband med din UGL-kurs

Ett av rummen på Runö Möten och Events

Runö Möten & Events har sammanlagt 228 bäddar som finns i 212 enkelrum och 8 dubbelrum. Samtliga rum har helkaklade badrum med golvvärme, dusch, toalett, tv och telefon. Alla rum har även åtkomst till trådlöst Internet.

Hitta till Runö Möten & Events

Beläget i närheten av Åkersberga som i sin tur ligger några mil norr om Stockholm. Kommer du med bil tar du E18 mot Norrtälje och svänger av mot Åkersberga vid Rosenkälla. Sedan tar du höger mot Vaxholm i rondellen strax före Åkersberga. Efter cirka en halv kilometer ser du skyltar mot anläggningen.

Om du åker kommunalt kan du ta Roslagsbanan till Åkersberga och taxi därifrån (5 km). Eller kliv av i Åkers Runö och promenera 2 km till kursgården. Kontakta Runö Möten och Events för närmare information.

Övrigt

För att läsa mer om Runö Möten & Events där denna UGL-kurs hålls, besök www.runo.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.