UGL på Rågårdsvik - ostört i avkopplande miljö!

bilder från rågårdsviks pensionat dit vi förmedlar uglRågårdsvik ligger med utsikt över Ellösfjorden och är beläget mellan omsjungna Malöströmmar till öster och med Gullholmens och Gåsös yttre skärgård i väster med sin röda granit.

Här satsar man på tre framgångspelare; en god matkultur, traditionell och nedärvd badortskultur samt en intim och inspirerande miljö för kurs och konferens.

Omgivningarna inbjuder också till promenader i bland annat Skaftös fiskeläge eller i den omgivande naturen. Rekreationsavdelning med bubbelpool, ångbastu och vanlig bastu finns också att tillgå.

Boende i samband med UGL-kurser

I samband med UGL-kurser på Rågårdsvik har du ditt eget rum med egen dusch och toalett.

UGL-kursen på Rågårdsvik hålls enligt nya UGL 2008Var?

Rågårdsvik är beläget cirka en timme norr om Göteborg, strax väster om Uddevalla. Med bil kör du E6:an mot Oslo och tar efter Uddevallabron av vid Torpmotet. Kör då väg 161 mot Lysekil. Sedan följer du skyltningen mot Fiskebäckskil/Grundsund respektive Rågårdsvik.

För att åka tåg och buss tar du dig med tåg till Uddevalla varifrån det går buss via Bokenäs eller så tar du en taxi direkt. Kontakta kursgården för närmare hjälp med detta.

För dig som åker båt, finns möjlighet att lägga till vid hamnbryggan.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Rågårdsviks Pensionat, besök deras hemsida, www.ragardsvikspensionat.se (öppnas i nytt fönster).

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.