UGL på Pensionat Granparken - i hjärtat av Roslagen!

ugl på abisko turiststation på vinternSedan slutet av 1800-talet har Pensionat Granparken förutom UGL varit värd för ett stor variation av gäster. Allt från de som besökte Norrtäljes hälsobad och kurer till de som firat sin semester här, till bröllopspar, festliga middagar och så numera även gäster på olika konferenser, då bland annat UGL.

Eva och Hans som driver pensionatet har som mål att kombinera pensionatsprägeln med ett personligt omhändertagande och modern teknik som exempelvis trådlöst bredband i alla utrymmen.

Boende i samband med UGL

Ursprunligen fanns här 10 rum medan man serverade över 100 gäster i fyra matsalar. På senare år har hela pensionatet restaurerats för att bland annat kunna härbärgera kurser som UGL och man har då velat behålla en gammaldags pensionatskänsla. Idag finns här totalt 17 rum. Alla rum har egen dusch, toalett och TV. Rummen ligger i tre separata byggnader som ligger cirka 20 meter ifrån varandra.

kursen på granparken genomförs enligt nya versionen UGL 2008Var?

I Norrtälje som ligger mindre än en timme norr om Stockholm. Med bil från Stockholm kör man E18 mot Norrtälje. Det går även att åka med buss 676 från Stockholm eller buss UL 807 (byte till 625 i Rimbo) från Uppsala. Från bussterminalen är det cirka 10 minuters promenad till Pensionat Granparken. För närmare vägbeskrivning i själva Norrtälje se hemsidan nedan.

Övrigt

Du kan läsa mer om UGL på Pensionat Granparken genom att besöka www.pensionatgranparken.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.