UGL-kurs på Marieholm - skånsk gästgivaregård med anor från 1500-talet!

bild av marieholms gästgivaregård dit vi förmedlar ugl-kurserVid Marieholm i Skåne ligger detta värdshus och gästgivaregård med anor från 1500-talet och nyrenoverade 1800-talsmiljöer. Dagens huvudbyggnad byggdes 1860 efter en brand och övervåningen byggdes till i början av 1900-talet.

Varje rum på anläggningen är unikt och de äldsta rummen har tapeter som med hantverkares hjälp återskapats från äldre förlagor. Maten som serveras i restaurangen är varierad och tillagad med färska råvaror. Laktos- eller glutenfritt samt vegetariskt tillagas efter önskemål.

Boende i samband med din UGL-kurs

På Marieholms Gästgivaregård bor du för dig själv i ett av anläggningens femton nyrenoverade rum. Samtliga rum har egen dusch och toalett.

din ugl-kurs på marieholm genomförs från och med juni 2008 enligt nya UGL 2008Var?

Marieholm är beläget norr om Lund och öster om Landskrona. Kommer du med bil från Lund tar du väg 108 mot Röstånga och kör cirka två mil. Från Landskrona är det väg 17 mot Eslöv som gäller i cirka två mil. Kommer du från Eslövshållet så är det cirka en mil på väg 17 i riktning mot Landskrona.

Det går även utmärkt att kombinera tåg och buss för att ta sig till Marieholm. Från de större omgivande städerna såsom Landskrona går det regelbunden busstrafik. Se Skånetrafikens hemsida på www.skanetrafiken.se för närmare resvägar.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Marieholms Gästgivaregård, besök deras hemsida, www.marieholm.info (öppnas i nytt fönster).

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.