UGL på Loka Brunn - med rofylldhet mitt i Bergslagen

Loka Brunn är en plats för UGL-utbildning

Omgivningarna på Loka Brunn, där denna UGL-utbildning hålls, har beskrivits som rofyllda, trolska och med en luft så ren att varje andetag känns som en inre rening.

Här har människor hittat livskraft sedan 300 år tillbaka, till exempel var det här som kung Adolf Fredrik år 1761 fick sin migrän botad.

Sedan 2007 ägs och drivs Loka Brunn av familjen Spendrup och man har skapat en modernt utrustad anläggning för UGL och andra möten, samtidigt som man haft omsorg om att bevara historien och ursprunget.

Boende i samband med din UGL

Här finns på området totalt 54 olika fastigheter varav inte alla används till boende, utan till exempel finns här den välkända spa-anläggningen med mera.

Under din UGL bor du i eget rum med dusch och toalett på rummet.

Denna utbildning genomförs enligt UGL 2008Var?

Platsen för denna UGL är belägen mitt i Bergslagen, i Grythyttan, mellan Karlskoga och Hällefors. Om du kommer med tåg kliver du av i Degerfors, tar sedan buss till Karlskoga och därifrån taxi till Loka Brunn.

Om du kommer med flyg är Örebro flygplats närmast varifrån du tar buss eller taxi till Karlskoga (och sedan vidare enligt ovan). Kommer du med bil till denna UGL-utbildning finns närmare vägbeskrivning på hemsidan nedan.

För dig som inte åker med egen bil erbjuds en gratis transport tur och retur från Örebro Central. Transporten går från Örebro kl 08:30 på måndagen och från Loka Brunn kl 12:45 på fredagen. Restid cirka en timme. Bokas genom att kontakta oss efter din anmälan.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Loka Brunn, platsen för denna UGL, vänligen besök deras hemsida på www.lokabrunn.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.