UGL på Kustkonferens - i hjärtat av Bohuslän med utsikt över Ljungskileviken

Vi förmedlar UGL-kurser på KustkonferensKustkonferens är en del av Ljungskile Folkhögskola och här finns både havet, insjöar och storskog i närheten. I Restaurang Västkustgården serveras måltiderna som strävar efter att använda lokala råvaror och att gästerna skall trivas.

Folkhögskolan och den tillhörande konferensanläggningen drivs av en stiftelse som i sin tur bildats av fyra olika organisationer; KFUM-KFUK, S:t Lukas, Ljungskile folkhögskolas kamrat- och vänförening och Göteborgs Räddningsmission.

Boende i samband med UGL-kurser

Under devisen "sover man gott så jobbar man bra" erbjuder Kustkonferens 25 rum, alla med egen dusch och toalett på rummet. Här finns ett allrum med TV och ett bibliotek med böcker och tidskrifter där du också kan koppla upp dig trådlöst eller trådburet på Internet.

ugl-kurs-2008Var?

Sju mil norr om Göteborg och två mil söder om Uddevalla. Kör du bil ligger Ljungskile längs med E6. För detaljerad karta sista biten till Kustkonferens finns PDF-filer att ladda ner på deras hemsida (se nedan) under Information - Hitta hit.

Det går även bra att åka tåg eller buss med Västtrafik. Från stationen är det 10 minuters promenad till anläggningen. För tidtabell kontakta Västtrafik eller kursgården.

Övrigt

Mer om platsen för denna UGL-kurs finner du på Kustkonferens hemsida på www.kustkonferens.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.