UGL på Kullagårdens Wärdshus - i skyddad natur uppe på Kullaberg

bild av kullagårdens wärdshus dit vi förmedlar uglBeskrivet som ett ombonat wärdshus med hög trivselfaktor ligger denna anläggning uppe i naturreservatet på Kullaberg. Det är en anläggning för en liten grupp som vill vara i avskildhet, ha bra komfort och god service.

I det uppskattade köket arbetar köksmästaren Ulf med utgångspunkt från säsongens råvaror och tillgänglighet. I omgivningarna finns vackra naturpromenader och närheten till havet längs hela Kullaberg.

Kullagårdens Wärdshus drivs av Tina och Lasse Kjellberg.

Boende i samband med UGL utbildning

Totalt finns det 12 rum på wärdshuset, alla personligt inredda med sina egna unika detaljer. Du bor i enkelrum under din UGL utbildning.

Var?

Denna UGL på Kullagården genomförs enligt UGL 2008Norr om Helsingborg på mytomspunna Kullaberg. Med bil tar man sig till Höganäs och fortsätter sedan vidare till Mölle. I Mölle fortsätter man upp i naturreservatet. Kör tills du ser skylt mot wärdshuset.

Flyger du till Ängelholms flygplats tar det drygt 30 minuter körtid med bil eller taxi.

Vill du åka kommunalt till denna UGL utbildning tar du tåget till Helsingborg, buss 220 till Höganäs där du byter till 222 till Mölle. För tidtabeller och hämtning i Mölle kontakta anläggningen via deras hemsida.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Kullagårdens Wärdshus, besök deras hemsida, www.kullagardenswardshus.se (öppnas i nytt fönster).

<< Till Datum och priser för UGL-kurser

Maila ett kom-ihåg till dig själv för att hitta tillbaka till den här sidan.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser