UGL-kurs på Hotell Långbers - modern mötesplats med anrik utsikt över siljan!

ugl på södertuna slottAllra högst uppe på toppen i Tällberg finner du Långbers. Utsikten över Siljan är milsvid härifrån. Här grundade systrarna Elsa och Vilma Långbers på 1930-talet ett diethem på vad de kallade den vackraste platsen i Sverige.

Idag är anläggningen ett modernt konferenshotell i dalamiljö för både privatpersoner och företag. Man tar emot både större och mindre grupper och här blandas moderna konferenslokaler med 100-åriga stugor för mindre festmiddagar.

Hotell Långbers har ett kök som ser mat som en upplevelse och har fått mycket positiv återkoppling av sina gäster.

Boende i samband med UGL-kurs

På Långbers finns totalt 53 rum med sammanlagt 96 bäddar. En stor del av rummen har nyrenoverats under 2008 med bland annat ny klimatanläggning. Under din UGL-kurs bor du i enkelrum med egen dusch och toalett.

UGL-kursen på Hotell Långbers genomförs enligt UGL 2008Var?

Det finns flera sätt att ta dig till Tällberg. Med tar du i Siljansbygden iksväg 70 fram till Tällbergsporten, mittemellan Leksand och Rättvik. Där svänger du av mot Tällberg och följer sedan skyltarna.

Om du har tåget stannar det flera gånger dagligen vid Tällbergs station. Där kan du bli hämtad av hotellet med deras egen bil. Om du väljer att flyga är de närmaste flygplatser är Borlänge och Mora. Därifrån går att ordna anslutning med linjebil, taxi eller hyrbil.

Kursavgift för denna UGL-kurs

För denna UGL-kurs är kursavgiften 15900 kronor exklusive moms.

Kostnad för kost och logi i samband med UGL

Internatkostnad för denna utbildning är 6000 kronor exklusive moms.

Övrigt

Läs mer om Hotell Långbers genom att besöka deras hemsida www.langbers.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.