UGL på Höga Kusten - med utsikt över Ångermanälven!

hotell höga kusten med kurslokal och utsiktHotellet ligger på en höjd intill Högakustenbron - ett av Sveriges högsta byggnadsverk. Området runt Hotell Höga Kusten har utnämnts till världsarv då det är den enda platsen i världen där man så tydligt kan se effekterna av den pågående landhöjningen efter vår senaste istid.

Stora panoramafönster gör det bästa av utsikten över Ångermanälven och de övriga omgivningarna. Interiören är försedd med verk av flera erkända konsthantverkare och konstnärer.

Boende i samband med din UGL

På hotellet finns totalt 28 rum och under din kurs bor du i enkelrum med egen wc/dusch, TV och trådlöst internet.

kursen på hotell höga kusten genomförs enligt nya UGL 2008Var?

Hotell Höga Kusten är beläget 2,5 mil söder om Kramfors och 2,5 mil norr om Härnösand. Åker du bil ligger hotellet alldeles i närheten av E4:an och Höga Kustenbron.

Med flyg tar du dig till Kramfors och flygtaxi därifrån (kostar 475 kronor). Du kan även resa till Sundsvall med tåg eller flyg och sedan ta buss därifrån till Härnösand. Från Härnösand tar du sedan taxi (kostar cirka 400-500 kronor beroende på om du kommer på söndag eller måndag). Om flera deltagare kommer med samma flygförbindelse kan transfer till hotellet samordnas.

Övrigt

För att se bilder på rummen och utsikten samt läsa mer om hotellet, vänligen besök hotellets hemsida på www.hotellhoga-kusten.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.