UGL 2008 på Hjortviken - utveckling nära både natur och storstad!

ugl på hjortviken konferensHjortviken Konferens är beläget nära naturen och samtidigt på nära håll till både Göteborg och Landvetters flygplats. Här genomförs UGL 2008 med sjöutsikt och med skogen in på knuten.

Hindås där anläggningen ligger har en historia sedan förra seklets början som plats för turism, sport och friluftsliv. Där konferensanläggningen för denna UGL 2008 ligger låg tidigare Hindås Turisthotell och Sanatorium, som bland annat fick flera besök av Gustav V.

Idag vill man fortsätta traditionen genom att erbjuda moderna funktionella lokaler och service av högsta klass.

Boende i samband med UGL 2008

Du bor i enkelrum under din kurs. På hotellet finns totalt 90 rum och varje rum har egen dusch, toalett, hårtork, byxpress, telefon och TV.

UGL-kursen på Dundret genomförs enligt UGL 2008Trådlöst Internet finns i samtliga rum. Flera sällskapsutrymmen med bland annat bastu- och relaxavdelning, dart och biljard finns också.

Var?

För dig som åker bil finns vägbeskrivningar på Hjortviken Konferens hemsida, se nedan. För dig som kommer med flyg ordnar anläggningen så att du blir hämtad. Transporten från Landvetters flygplats tar cirka 10 minuter.

Om du har vidare frågor om din resa eller om specifika tider så hjälper personalen gärna dig vidare om du kontaktar dem.

Kursavgift för denna UGL (inkluderar kost och logi)

För UGL-kurser under 2008 är kursavgiften 22000 kronor exklusive moms.

Övrigt

Läs mer om Hjortviken Konferens genom att besöka deras hemsida www.hjortviken.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.