UGL på Guö Värdshus - med utsikt över Blekinge skärgård!

bild av löftadalens folkhögskola dit vi förmedlar uglPå Guö Värdshus finns en herrgårdsmiljö för din UGL-kurs och traditioner sedan mitten av 1800-talet. I det gula huset med de vita knutarna har det bedrivits värdshusverksamhet i över 100 års tid. Här finns ståtligt dekorerade kakelugnar och sällskapsrum skapta för långa sittningar.

Värdshuset ligger med utsikt över en ofta glittrande havsvik i Blekinge skärgård mellan Ronneby och Karlshamn. Den omgivande naturen innefattar lummiga lövskogar. Här finns på området också en egen båtbrygga samt en bastu. En modern konferensanläggning ingår också i faciliteterna.

Boende i samband med UGL-kurser

På Guö Värdshus finns totalt 30 stycken individuellt möblerade rum. Under din UGL-kurs bor du i enkelrum.

Var?

Guö Värdshus är beläget cirka 20 minuters bilväg från Ronneby strax utanför Karlshamn. För långväga resenärer är flyg till Ronneby flygplats och taxi till Guö ett smidigt alternativ.

UGL-kursen på Guö genomförs enligt UGL 2008Tågresenärer tar sig lämpligen Åryd som ligger en kilometer från Guö och sedan taxi eller promenad därifrån.

För dig som kör egen bil finns en karta på värdshuset hemsida, se nedan, alternativt söka på hitta.se på Guö Värdshus för en tydligare vägbeskrivning.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Guö Värdshus, besök deras hemsida, www.guo-vardshus.se (öppnas i nytt fönster).

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.