UGL på Gottskär - utbildning i havsnära miljö

gottskär dit vi förmedlar UGLDenna anläggning för konferenser och utbildningar är belägen söder om Göteborg i närheten av havet. De som har vistats på Gottskär berättar om god mat, att de fått möjlighet att vakna till fåglarnas sång och utsikten mot det massiva fyrarna som är belägna i omgivningarna.

Gottskär är modernt utrustat och inriktat på utbildning, konferens, brölopp och andra sammankomster. När man sitter i restaurangen eller på uteserveringen så har man utsikt ner över Kungsbackafjorden och den skärgår som börjar där.

Boende i samband med denna UGL-utbildning

Totalt finns det på Gottskär 25 stycken rum med hotellstandard. Respektive rum har egen WC, dusch och TV. Alla dessa hotellrum är belägna i särliggande byggnader alldeles i närheten av huvudbyggnaden.

Var?

Ungefär femhundra meter från havet och fyra mil söder om Göteborg. Tar du bilen till denna UGL-utbildning åker du på E6:an från Göteborg. När du kommer till Kungsback tar du av mot Onsala och kör sedan i riktning Onsala/Gottskär i ungefär nio kilometer.

När du kommer till Onsala kyrka följer du vägen som leder till Gottskär. Efter ytterligare tre kilometer är du framme vid en T-korsning och här tar du vänster, vidare mot Gottskär. Efter 50 meter kommer du att en skylt mot anläggningen.

Det är också möjligt att resa hit kommunalt genom att ta pendeltåget från centralstationen i Göteborg till Kungsbacka. Där byter du till buss, linje 731 som går till Onsala. Den hållplats där du ska kliva av har namnet Rösan.

Övrigt

För att veta mer om Gottskär, vänligen besök www.gottskarhotell.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.