UGL på Bohus-Malmöns Pensionat

UGL söder om Smögen i Bohusläns hjärta!

Bohus-Malmön är en ö med orörd och storslagen västkustnatur där hav och skog möts. På ön finns både gränder, fiskebodar och småbåtshamn samt ett par hundra bofasta invånare.

Sedan slutet av 1500-talet har fiskare bott på Bohus-Malmön mellan Lysekil och Smögen och här har funnits både stenbrytning och tullstation genom århundradena.

På pensionatet som har ambitionen att drivas som ett litet och väl fungerande familjeföretag har man under 2007 utökat boendet med nio stycken lyxiga stugor.

Boende i samband med UGL-kurser

Ett exempel på rum på Bohus-Malmöns Pensionat där denna UGL hålls

Oavsett om du bor i huvudbyggnaden eller någon av stugorna har du alltid eget rum med egen dusch och toalett. Totalt finns det i huvudbyggnanden 27 rum och som nämnt ovan totalt nio nybyggda stugor.

Var?

Bohus-Malmön är en beläget en bit söder om Smögen, 13 mil från Göteborg. Med bil tar du E6 och vid Gläborg, som ligger norr om Munkedal, tar du av i riktning mot Kungshamn. Du passerar sedan efter några mil Askums kyrka. Kör då fram mot 'Kungshamn S' och ta sedan vänster när du kommer till skylt där det står Malmön. Den sista biten tar du färja, vilken går två gånger per timme. Kontakta Bohus-Malmöns Pensionat om du vill veta exakta färjetider.

Övrigt

Du kan läsa mer om Bohus-Malmöns Pensionat genom att besöka www.bohus-malmon.se.

Aktuella kurser på denna kursplats

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursledarens namn för mer information.

Startdatum Kursledare Totalpris Platser kvar
04 dec - 08 dec 2023
Vecka 49
Sven-Olof Krantz
AnnaCarin Wårdh
29 800 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser på andra kursplatser, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.