Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

På Blåsingsborgs Gårdshotell på Österlen kan du delta i en UGL-kurs

UGL i det lilla formatet på Österlen

Blåsingsborg hittar du 2 km söder om Kivik. 

Gården består av en riktig Skånelänga med plats för både utbildning och boende.

Chansen är ganska stor att det bara är ni som UGL-deltagare som huserar på anläggningen då det lilla Gårdshotellet endast rymmer 20 rum, alla med unik karaktär. 

Här bor du mitt i den skånska myllan, nära naturen och långt ifrån storstadens jäkt, där det är nära till såväl naturreservatet Stenshuvud (2 km) och en sandstrand. Golfklubben ligger 8 km från pensionatet och om du har tur får du se någon rida förbi på en islandshäst, då pensionatet anordnar turridningar i området. Kanske hinner du med en löprunda eller morgonpromenad innan UGL-kursen startar på morgonen, för att rensa tankarna. Eller varför inte hyra en cykel så du hinner se omgivningarna på lunchen? 

Kost och boende under din UGL

Under din UGL-kurs bor du i eget rum med dusch och toalett. De 20 rummen är alla olika i storlek och karaktär, vilket tagits hänsyn till när de inretts. Rummen är modernt renoverade och den vackra gårdsmiljön kommer att skänka lugn och harmoni under dina UGL-dagar. 

Blåsingsborg Gårdshotell ligger i Österlen med alla dess odlare och bönder, så här satsar kocken på lokalproducerade råvaror som ligger i säsong. Utgångspunkten är det klassiska köket.

Hitta till Blåsingsborg

Blåsingsborg ligger i det vackra Österlen, cirka 2 km utanför Kivik och äppelodlingarna. Till Simrishamn är det 1,6 mil, varifrån det går buss.  Från Malmö är det cirka 9 mil och här tar du dig lättast med bil. 

Mer information

För mer information om kursgården för denna UGL-kurs, hänvisar vi till hemsidan för Blåsingsborgs Gårdshotell 

Markus Amanto

Varmt välkommen att använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta en kurs som passar dig.

Om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08 580 800 40 så hjälper vi dig gärna.

Markus Amanto,
UGLkurser.se / Altaleda AB

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser