På Blåsingsborgs Gårdshotell på Österlen kan du delta i en UGL-kurs

UGL i det lilla formatet på Österlen

Blåsingsborg hittar du 2 km söder om Kivik. 

Gården består av en riktig Skånelänga med plats för både utbildning och boende.

Chansen är ganska stor att det bara är ni som UGL-deltagare som huserar på anläggningen då det lilla Gårdshotellet endast rymmer 20 rum, alla med unik karaktär. 

Här bor du mitt i den skånska myllan, nära naturen och långt ifrån storstadens jäkt, där det är nära till såväl naturreservatet Stenshuvud (2 km) och en sandstrand. Golfklubben ligger 8 km från pensionatet och om du har tur får du se någon rida förbi på en islandshäst, då pensionatet anordnar turridningar i området. Kanske hinner du med en löprunda eller morgonpromenad innan UGL-kursen startar på morgonen, för att rensa tankarna. Eller varför inte hyra en cykel så du hinner se omgivningarna på lunchen? 

Kost och boende under din UGL

Under din UGL-kurs bor du i eget rum med dusch och toalett. De 20 rummen är alla olika i storlek och karaktär, vilket tagits hänsyn till när de inretts. Rummen är modernt renoverade och den vackra gårdsmiljön kommer att skänka lugn och harmoni under dina UGL-dagar. 

Blåsingsborg Gårdshotell ligger i Österlen med alla dess odlare och bönder, så här satsar kocken på lokalproducerade råvaror som ligger i säsong. Utgångspunkten är det klassiska köket.

Hitta till Blåsingsborg

Blåsingsborg ligger i det vackra Österlen, cirka 2 km utanför Kivik och äppelodlingarna. Till Simrishamn är det 1,6 mil, varifrån det går buss.  Från Malmö är det cirka 9 mil och här tar du dig lättast med bil. 

Mer information

För mer information om kursgården för denna UGL-kurs, hänvisar vi till hemsidan för Blåsingsborgs Gårdshotell 

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.